Marvel'da Hangisi Güçlü?

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Yani kaldırmasının nedeni çık güçlü olmasımı? Eğer bunu demek istediysen çok çok saçma olmuş. Bu arada ayarlanmış olan şey ne ? Cap layık , kaldırmasının tek nedeni bu. 1 gramda olsa layık değilsen kaldıramazsın.
İlk thor filminde mjolnar dünyaya gönderildiğinde odin layık olan kaldırabilecek dedi. Captan layık olduğu için kaldırabiliyor. Ama yıldırım gücünü kullanmadı hiç buda garipti.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Kaldırmasının sebebi güçlü olması değil onu dememin sebebi dalga geçmek. O zaten layık olamazdı ki. Ayarlanmış dediğim de sonuçta ortada bir şey var gelecek görülebiliyor evrenler gezilebiliyor neden ileride thor un böyle bir durumda kalacağı ve captanın onu kurtaracağı bilinmesin ki ?

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Kaldırmasının sebebi güçlü olması değil onu dememin sebebi dalga geçmek. O zaten layık olamazdı ki. Ayarlanmış dediğim de sonuçta ortada bir şey var gelecek görülebiliyor evrenler gezilebiliyor neden ileride thor un böyle bir durumda kalacağı ve captanın onu kurtaracağı bilinmesin ki ?
Bence bu olayın thor ile alakası yok. Cap sadece layık.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Layık ise ilk seferde neden tam kaldırmadı ?
Besmele çekmemişti hocam :) şakası bir yana evren enteresan şekilde tutarsız sürprizlerle ilerliyor konu ütopik olunca ses de edemiyoruz, ne yazarlarsa izliyoruz senaristleri realistik senaryoya davet ediyorum.

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
132
Ben bir Marvel hayranı olarak en güçlü karakterin Kaptan marvel olduğuna inanıyorum. Tabi çizgi romanlardan bağımsız olarak çizgi romanlarda marvel evreninde filmi çekilmemiş bir çok karakter var.

Sıralama olarak ;

Kaptan marvel
Thor
Hulk
Wanda
Thanos
Deadpool
İronman :cool:
Kaptan amerika
Örümcek adam

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
"You could not live with your own failure... Where did that bring you? Back to me..."

Davasında haklı olan ama hiçbir zaman insanların anlamayacağı koca yürekli adam.

R.I.P Thanos

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ben bir Marvel hayranı olarak en güçlü karakterin Kaptan marvel olduğuna inanıyorum. Tabi çizgi romanlardan bağımsız olarak çizgi romanlarda marvel evreninde filmi çekilmemiş bir çok karakter var.

Sıralama olarak ;

Kaptan marvel
Thor
Hulk
Wanda
Thanos
Deadpool
Kaptan amerika
Örümcek adam
Deadpool o kadar sarkmasin hocam aşağıya bazı sahnelerde Türk olduğunu düşünesi geliyor insanın :D

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Sanırım yeni comiclerle değerlendirmek gerekiyor. En son Thor galactusu dövüyordu. Sanırım Marvel en güçlüsü one above all vb karakterleri katmazsak. Yani cinematik evrende gördüğümüz karakterlerin en güçlü formunu konuşursak bu durumda comicte geçen Herald of Galactus Thor başı çeker. Comiclerle sırf değerlendirdiğimizde de Old KİNG Thor da baya güçlü piskopat bir abimizdir.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Sanırım yeni comiclerle değerlendirmek gerekiyor. En son Thor galactusu dövüyordu. Sanırım Marvel en güçlüsü one above all vb karakterleri katmazsak. Yani cinematik evrende gördüğümüz karakterlerin en güçlü formunu konuşursak bu durumda comicte geçen Herald of Galactus Thor başı çeker. Comiclerle sırf değerlendirdiğimizde de Old KİNG Thor da baya güçlü piskopat bir abimizdir.
Enteresan karakterler var çizgi romanlarda, bir dönem ilgimi çekti dedim bu evrenin içinden çıkılmaz boşver izle geç :D fantastik de olsa tutarlı bir evren isterdim, kalıp gibi (güç denge senaryo bakımından)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

Sıralama olarak ;

Kaptan marvel
Thor
Hulk
Wanda
Thanos
Deadpool
Kaptan amerika
Örümcek adam
Kaptan marvel bence çok gereksiz ve berbat bir karakter hocam. Onun gelmesinin sebebi o zamanlarda kadınlara karşı kötü şeylerin çoğalması bu yüzden birden çıkıp kadının en Thor dan daha güçlü olarak gelmesi falan kısacası saçma berbat ve gereksiz bir karakter.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Sıralama olarak ;

Kaptan marvel
Thor
Hulk
Wanda
Thanos
Deadpool
Kaptan amerika
Örümcek adam
Bence en kötü sıralama falan

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Kaptan marvel bence çok gereksiz ve berbat bir karakter hocam. Onun gelmesinin sebebi o zamanlarda kadınlara karşı kötü şeylerin çoğalması bu yüzden birden çıkıp kadının en Thor dan daha güçlü olarak gelmesi falan kısacası saçma berbat ve gereksiz bir karakter.
Filmide sarmıyor zaten.

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Cr de classic strange > darkhold omega wanda
Mcu da scarlet witch > strange

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri