- Tepki
- 1,874
- Konu Sahibi
Hocam ironmanmi kaldı adam öleli 4 yıl olacakYukarı mesajlarda o konudan şikayetçiydim zaten hocam ama koca ironmani de Batman'a yedirmesinler ya kalbim dayanmaz![]()
Hocam ironmanmi kaldı adam öleli 4 yıl olacakYukarı mesajlarda o konudan şikayetçiydim zaten hocam ama koca ironmani de Batman'a yedirmesinler ya kalbim dayanmaz![]()
Hocam hawkeye nin okundan kaçan tek şey ıronmandi. Yani batman onu vurmakda çok zorlanır. Zaten vs olsa ıronman alır . Hepimiz böyle düşünüyoruz bence.Zaten Iron Man kimseye karşı düşük kalmaz. O kadar izleyen hatta neredeyse herkes sevdiği için böyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum ve yapsalar bile çok fazla kötü dönüş alırlar.
Herkesin aynı şeyi düşünmesi bana sıkıntı olarak geliyor. Herkes Iron man'i severdi diye düşünüyorum ama Koskoca marvel o kadar olasılıktan gidip Tony Stark'ı öldürdü.Hocam hawkeye nin okundan kaçan tek şey ıronmandi. Yani batman onu vurmakda çok zorlanır. Zaten vs olsa ıronman alır . Hepimiz böyle düşünüyoruz bence.
Yahu inanmayın öyle şeylere gelir o gelir son kozumuzu oynamadık henüz Dr strange dudu peri gibi zamanı geriye akıtacakHocam ironmanmi kaldı adam öleli 4 yıl olacak
İnşallah hıcam bende ümit ediyorum gelirse çok mutlu olucaz. Tabi ıronmanı ıronman oynarsaYahu inanmayın öyle şeylere gelir o gelir son kozumuzu oynamadık henüz Dr strange dudu peri gibi zamanı geriye akıtacak![]()
Yeni avengeri kurmak için eski avengeri bitirdiler hocamHerkesin aynı şeyi düşünmesi bana sıkıntı olarak geliyor. Herkes Iron man'i severdi diye düşünüyorum ama Koskoca marvel o kadar olasılıktan gidip Tony Stark'ı öldürdü.
Biliyorum zaten de böyle olması gerekir ama yine de istemiyorum. Eskileri gördükten sonra yenileri izlemek istemiyorum.Yeni avengeri kurmak için eski avengeri bitirdiler hocam
Gelecek siz güvenin hocamİnşallah hıcam bende ümit ediyorum gelirse çok mutlu olucaz. Tabi ıronmanı ıronman oynarsa![]()
Bende öyle. Ironman, cap, hulk. Şimdi biz bunlar olmadanmı avengers izleyeceğiz :/Biliyorum zaten de böyle olması gerekir ama yine de istemiyorum. Eskileri gördükten sonra yenileri izlemek istemiyorum.
Bencede , çoklu evren bukadar popüler olmuşken , ıronmanı görmemek saçma olurdu.Gelecek siz güvenin hocam![]()
Nerede gördüm hatırlamıyorum ama Iron man'i tom cruise canlandırıyor falan diye hatırlıyorum yada çoklu evrende mi ne ama emin değilim.Bencede , çoklu evren bukadar popüler olmuşken , ıronmanı görmemek saçma olurdu.
Tom cruise oynayacaksa hiç görmeywlim daha iyiNerede gördüm hatırlamıyorum ama Iron man'i tom cruise canlandırıyor falan diye hatırlıyorum yada çoklu evrende mi ne ama emin değilim.
Bilmiyorum zaten dediğim gibi öyle bir yerde gördüm veya duydum ama emin değilim.Tom cruise oynayacaksa hiç görmeywlim daha iyi
Captanın çekici kaldırabilmesinin sebebi thor un çok zor durumda olması ve onu kurtarabilecek kişinin captan olması. Sonuçta thor 4. filmi izlediyseniz eşyalara büyü yapabiliyor kontrol de edebilir.Hocam yanlış anlamayında boş yere tartışıyorsunuz![]()
Her kahraman her kahramanı yenebilir , evrenlerin varoluş sebebi bu. Thorun çekicini kimse kullanamazken captan kullanabiliyor. Yani saçma çekicin geri sektiği tek metaryel kaptanın amerikanın kalkanı , süperman terlemez ama gal gadot doğruluk kementi ile bileğindem yakaladığında terlemişti yani en güçlü kimse yok aaa captan amerikada terlemiyordu bak![]()
Ultron çağında da kaldırıyordu. Cap o çekice layıkCaptanın çekici kaldırabilmesinin sebebi thor un çok zor durumda olması ve onu kurtarabilecek kişinin captan olması. Sonuçta thor 4. filmi izlediyseniz eşyalara büyü yapabiliyor kontrol de edebilir.
Sonuçta odin falan tanrı değil mi ? Her şeyi biliyor hepsi ayarlı. O layık değil laboratuvar deneyi.Ultron çağında da kaldırıyordu. Cap o çekice layık
Sonuçta odin falan tanrı değil mi ? Her şeyi biliyor hepsi ayarlı. O layık değil laboratuvar deneyi.
Yani kaldırmasının nedeni çık güçlü olmasımı? Eğer bunu demek istediysen çok çok saçma olmuş. Bu arada ayarlanmış olan şey ne ? Cap layık , kaldırmasının tek nedeni bu. 1 gramda olsa layık değilsen kaldıramazsın.Sonuçta odin falan tanrı değil mi ? Her şeyi biliyor hepsi ayarlı. O layık değil laboratuvar deneyi.