Marvel'da Hangisi Güçlü?

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bir bahane ile geri getirilir istenilse hocam, ben sonsuza kadar gittiğini düşünmüyorum çağırın strange reisi ordan dudu peri gibi zamanı akıtsın oldu bitti :D
Sonuçta evrenlerin popüler olduğu bir dönemdeyiz , bencede görürüz. Yani inşallah.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Bencede öyle. "Thor wandadan güçlü" cümlesini kuranlara neden sorduğunda sana sadece "o koskoca tanrı" diyenler var. Veya thanosa balta sapladı diyenler vs.
Thor un baltasını fırlatalım onlara :D
Dr. Strange olasılıkları görebildiği için Dr.Strange her türlü yer kazanma olasılığını bulup dövüşü ona göre yönlendirir ve kazanır. Yanlış düşünüyorsam söyleyin.
Olasılığı gerçekleştirebilmekte önemli hocam. Her olasılık Endgame deki gibi milyonda bir şekilde gerçekleşmeyebilir :)
Yani zaman ile oynayabilen birisi her türlü kazanır bence.
Kendi filmindeki Dormammu olayı gibi yaparsa tabi kazanır ama büyücü, büyücüye karşı Wanda bu durumda bir yol bulabilir mi... emin değilim şuan :unsure:
Son filmde biraz o konunun üstüne gittiler aslında farklı evrenlerde lakin orjinal bize sunulan evrendekini farklı tanıtıyorlar sanki. Demek istediğim strangein zaman yeteneği ucu açık şekilde kaldı, o riskli şu mümkün diğeri yasak farklı şekillerde biçimlendiriyorlar
Zaman yeteneğinin sebebi kolyesinin içerisinde zaman taşının olmasıydı. Endgame den sonra hala onda mı bilmiyorum
adam kızını feda etti aga
içim gitti o sahnede :/

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
toz olan Wanda , tom vs. . Bunlar çoğu kişi için önemli. Fakat ıronman benim içinde ayrı bir yerde , keşke onu bir filmde daha görebilsek . Ben sırf onunki gibi bir robot yapmak için yapay zeka mühendisi olucam .
X-Men evreni ve çoklu evrenler sonrası Iron Man in geri gelebileceği hakkında teoriler var umarım gerçek olur ve aynı karakterle olur bozmazlarrr

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
toz olan Wanda , tom vs. . Bunlar çoğu kişi için önemli. Fakat ıronman benim içinde ayrı bir yerde , keşke onu bir filmde daha görebilsek . Ben sırf onunki gibi bir robot yapmak için yapay zeka mühendisi olucam .
Arada fark var. Wanda , tom çoğu kişi için önemli ama Iron Man herkes için. Sevmeyeni olmasa bile filmin her yerinde o var baş karakter gibi her şeyi (neredeyse) o yönetiyor o yapıyor o tasarlıyor. Filmin konularının hepsine bir ucu dayanıyor.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
X-Men evreni ve çoklu evrenler sonrası Iron Man in geri gelebileceği hakkında teoriler var umarım gerçek olur ve aynı karakterle olur bozmazlarrr
Tabiki aynı karakterle olmak zorunda. Ironmandan bahsediyoruz robert yani.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Arada fark var. Wanda , tom çoğu kişi için önemli ama Iron Man herkes için. Sevmeyeni olmasa bile filmin her yerinde o var baş karakter gibi her şeyi (neredeyse) o yönetiyor o yapıyor o tasarlıyor. Filmin konularının hepsine bir ucu dayanıyor.
Sadece Iron Man değil babası Howard Stark da var nerdeyse hepsinde. Disney+ ın zaman çizgelesinden izlemeye başlarken farkettim çoğu yerde adı ve olayı geçiyor resmen

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Evet , ıronmansız avenger biraz zor olacak. Bakalım , 1-2 yıla yeni avenger çıkacak. Tabiki eskisiniz yerini tutmaz.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sadece Iron Man değil babası Howard Stark da var nerdeyse hepsinde. Disney+ ın zaman çizgelesinden izlemeye başlarken farkettim çoğu yerde adı ve olayı geçiyor resmen
Evet demek istediğim de bu. İlk zamanlarda yüzbaşı ile babası oluyor , sonra neredeyse her işte kendisi oluyor ama ölmesine yada olmamasına rağmen bile onun yaptığı teknolojiler sayesinde filmler hep devam ediyor.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Evet demek istediğim de bu. İlk zamanlarda yüzbaşı ile babası oluyor , sonra neredeyse her işte kendisi oluyor ama ölmesine yada olmamasına rağmen bile onun yaptığı teknolojiler sayesinde filmler hep devam ediyor.
Bence tony stark geçmişe gittiğinde babası ile olan sarılması , sohbet etmesi avengers serisinde ilk 3 e girer. Yani benim gözümde ilk 3 de :')

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bence tony stark geçmişe gittiğinde babası ile olan sarılması , sohbet etmesi avengers serisinde ilk 3 e girer. Yani benim gözümde ilk 3 de :')
Aslında filmi 10 kere falan izleseniz yani en azından bende oldu her izlediğimde daha da ince detaylar fark ediyorum. Şuan belki de söyleyemem ama böyle bir sürü güzel şey var. Benim en sevdiğim kısım son Iron Man filminde tüm zırhları patlatmasıydı.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Aslında filmi 10 kere falan izleseniz yani en azından bende oldu her izlediğimde daha da ince detaylar fark ediyorum. Şuan belki de söyleyemem ama böyle bir sürü güzel şey var. Benim en sevdiğim kısım son Iron Man filminde tüm zırhları patlatmasıydı.
Filmi birkaç gece ard arda izledim. 6-7 kez falan izledim en az. Bıkmadan , çok seviyorum bu seriyi.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
mcuda diyosan strange her türlü kaybediyo. normalde wanda derim de thorda hem stormbreaker hem mjolnir varsa belki kapışma olur
Strangeyi yenmesi imkamsız bence .
Thor ne yaparak strangeye yenebilir açıklarmısın?

GrindyBoi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Strangeyi yenmesi imkamsız bence .
Thor ne yaparak strangeye yenebilir açıklarmısın?
eğer ikisini anında bi arenaya koyup dövüştürürsen her türlü thor kazanacak çünkü aralarındaki saf güç farkı çok büyük bende söylediklerimi onu baz alarak söylüyorum. strange hazırlanmak için zaman bulursa büyük ihtimal güç farkını azaltacak bi büyü bulur ama şuan zaman taşına bile sahip değil. yeni strange filmindeki darkholdun onu ne kadar güçlendirdiğini daha bilmediğimiz için onu hesaba katmıyorum bir de.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
eğer ikisini anında bi arenaya koyup dövüştürürsen her türlü thor kazanacak çünkü aralarındaki saf güç farkı çok büyük bende söylediklerimi onu baz alarak söylüyorum. strange hazırlanmak için zaman bulursa büyük ihtimal güç farkını azaltacak bi büyü bulur ama şuan zaman taşına bile sahip değil. yeni strange filmindeki darkholdun onu ne kadar güçlendirdiğini daha bilmediğimiz için onu hesaba katmıyorum bir de.
Mesela arenada thor strangeye stormbreaker mi fırlatacak? Bunun gibi bir soru sordum. Yani ne tür tekniklerle strangeyi alır? Düşününce aklıma mantıklı bir teknik gelmiyor.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Mesela arenada thor strangeye stormbreaker mi fırlatacak? Bunun gibi bir soru sordum. Yani ne tür tekniklerle strangeyi alır? Düşününce aklıma mantıklı bir teknik gelmiyor.
Marvelin senaryoda istediği alır hocam :) enteresan şekilde bariz güçlü kavramı yapmıyorlar eski çizgi romanlarda baya bir geniş evreni ve kademeler vardı diye biliyorum ama filmlerde hayde rastgele tarzı giriyorlar :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri