Marvel'da Hangisi Güçlü?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Konuyla biraz alakasız ama internette gezerken free guy filmini ilk defa gördüm nereden izleyebilirim hangi platformlarda var biliyor musunuz ?

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bizim ülkede muhtemelen son söz küfür olurdu ama olsun hocam :D şöyle bir düşününce insanı cezbediyor yaşanabilir dünya bilemedim münazara konusu çıkar burdan :)
Thanosun düşüncesi mantıklı ama düşüncesizce. Başka yöntemler aramalıydı.

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Arkadaşınız bile olsa herkese açık bir ortamda sert sözler söyleyebileceğiniz anlamına gelmiyor. Lütfen yorum yazarken nerede yorum yazdığınızı göz önüne alarak yorum yapın. Anlayışınız için teşekkürler, iyi tartışmalar...
Böyle bir memes olduğu için demiştim hocam. Mesajı da sildim zaten kendisi de beğenmişti.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
O zaman thanos zaten başka gezegende değil mi dünyaya da hiç gelmeseydi.
Onu thanosa söyle dostum. Yanlış hatırlamıyotsam o dünyanın yarısını yok edip dünyaya hükmetmek istiyordu.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
O zaman thanos zaten başka gezegende değil mi dünyaya da hiç gelmeseydi.
Kurulu düzeni yokmuş hocam yoksa gelmezdi :) şakası bir yana klasik senaryodan çıkılmış guzel bir kurgu oldu sıkmıştı artık seyirciyi sonunda iyinin kazandığı tek düze senaryolar

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Keşke kaybetselerdi ama Demir Adam'ı bitimeselerdi.
toz olan Wanda , tom vs. . Bunlar çoğu kişi için önemli. Fakat ıronman benim içinde ayrı bir yerde , keşke onu bir filmde daha görebilsek . Ben sırf onunki gibi bir robot yapmak için yapay zeka mühendisi olucam .

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
toz olan Wanda , tom vs. . Bunlar çoğu kişi için önemli. Fakat ıronman benim içinde ayrı bir yerde , keşke onu bir filmde daha görebilsek . Ben sırf onunki gibi bir robot yapmak için yapay zeka mühendisi olucam .
Bir bahane ile geri getirilir istenilse hocam, ben sonsuza kadar gittiğini düşünmüyorum çağırın strange reisi ordan dudu peri gibi zamanı akıtsın oldu bitti :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri