- Tepki
- 1,874
- Konu Sahibi
Dinsey +Konuyla biraz alakasız ama internette gezerken free guy filmini ilk defa gördüm nereden izleyebilirim hangi platformlarda var biliyor musunuz ?
Dinsey +Konuyla biraz alakasız ama internette gezerken free guy filmini ilk defa gördüm nereden izleyebilirim hangi platformlarda var biliyor musunuz ?
Disney +Konuyla biraz alakasız ama internette gezerken free guy filmini ilk defa gördüm nereden izleyebilirim hangi platformlarda var biliyor musunuz ?
Konuyla biraz alakasız ama internette gezerken free guy filmini ilk defa gördüm nereden izleyebilirim hangi platformlarda var biliyor musunuz ?
Disney +
Teşekkürler.Dinsey +
Thanosun düşüncesi mantıklı ama düşüncesizce. Başka yöntemler aramalıydı.Bizim ülkede muhtemelen son söz küfür olurdu ama olsun hocamşöyle bir düşününce insanı cezbediyor yaşanabilir dünya bilemedim münazara konusu çıkar burdan
![]()
adam kızını feda etti agaThanosun düşüncesi mantıklı ama düşüncesizce. Başka yöntemler aramalıydı.
Mesela bir sürü gezegen var. Dünyanın yarısı o gezegenlere taşınabilirdi.Thanosun düşüncesi mantıklı ama düşüncesizce. Başka yöntemler aramalıydı.
Kızı sürekli önünü kesiyordu ve aralarında çok fazla bağ yoktu sonuçta üvey. Adam gezegenin yarısını silecek kafasına koymuş.adam kızını feda etti aga
Bu sefer de gitmek istemiyorum bay stark derler diye kestirmeden işi çözmek istedi sanırımMesela bir sürü gezegen var. Dünyanın yarısı o gezegenlere taşınabilirdi.
O zaman taşınacak gezegendeki farklı yaratıklar yada türler ne olacak ?Mesela bir sürü gezegen var. Dünyanın yarısı o gezegenlere taşınabilirdi.
Böyle bir memes olduğu için demiştim hocam. Mesajı da sildim zaten kendisi de beğenmişti.Arkadaşınız bile olsa herkese açık bir ortamda sert sözler söyleyebileceğiniz anlamına gelmiyor. Lütfen yorum yazarken nerede yorum yazdığınızı göz önüne alarak yorum yapın. Anlayışınız için teşekkürler, iyi tartışmalar...
Gezegen yaratabilirlerdi diye düşünüyorum. Thanos yarattı sonuçta.O zaman taşınacak gezegendeki farklı yaratıklar yada türler ne olacak ?
Sadece ufak bir uyarıydı. Kullandığımız dile dikkat edelim yeterlidir.Böyle bir memes olduğu için demiştim hocam. Mesajı da sildim zaten kendisi de beğenmişti.
O zaman thanos zaten başka gezegende değil mi dünyaya da hiç gelmeseydi.Gezegen yaratabilirlerdi diye düşünüyorum. Thanos yarattı sonuçta.
Onu thanosa söyle dostum. Yanlış hatırlamıyotsam o dünyanın yarısını yok edip dünyaya hükmetmek istiyordu.O zaman thanos zaten başka gezegende değil mi dünyaya da hiç gelmeseydi.
Kurulu düzeni yokmuş hocam yoksa gelmezdiO zaman thanos zaten başka gezegende değil mi dünyaya da hiç gelmeseydi.
toz olan Wanda , tom vs. . Bunlar çoğu kişi için önemli. Fakat ıronman benim içinde ayrı bir yerde , keşke onu bir filmde daha görebilsek . Ben sırf onunki gibi bir robot yapmak için yapay zeka mühendisi olucam .Keşke kaybetselerdi ama Demir Adam'ı bitimeselerdi.
Bir bahane ile geri getirilir istenilse hocam, ben sonsuza kadar gittiğini düşünmüyorum çağırın strange reisi ordan dudu peri gibi zamanı akıtsın oldu bittitoz olan Wanda , tom vs. . Bunlar çoğu kişi için önemli. Fakat ıronman benim içinde ayrı bir yerde , keşke onu bir filmde daha görebilsek . Ben sırf onunki gibi bir robot yapmak için yapay zeka mühendisi olucam .