Marvel'da Hangisi Güçlü?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Zaten Iron Man kimseye karşı düşük kalmaz. O kadar izleyen hatta neredeyse herkes sevdiği için böyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum ve yapsalar bile çok fazla kötü dönüş alırlar.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Zaten Iron Man kimseye karşı düşük kalmaz. O kadar izleyen hatta neredeyse herkes sevdiği için böyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum ve yapsalar bile çok fazla kötü dönüş alırlar.
Hocam hawkeye nin okundan kaçan tek şey ıronmandi. Yani batman onu vurmakda çok zorlanır. Zaten vs olsa ıronman alır . Hepimiz böyle düşünüyoruz bence.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hocam hawkeye nin okundan kaçan tek şey ıronmandi. Yani batman onu vurmakda çok zorlanır. Zaten vs olsa ıronman alır . Hepimiz böyle düşünüyoruz bence.
Herkesin aynı şeyi düşünmesi bana sıkıntı olarak geliyor. Herkes Iron man'i severdi diye düşünüyorum ama Koskoca marvel o kadar olasılıktan gidip Tony Stark'ı öldürdü.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yahu inanmayın öyle şeylere gelir o gelir son kozumuzu oynamadık henüz Dr strange dudu peri gibi zamanı geriye akıtacak :D
İnşallah hıcam bende ümit ediyorum gelirse çok mutlu olucaz. Tabi ıronmanı ıronman oynarsa :)

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Herkesin aynı şeyi düşünmesi bana sıkıntı olarak geliyor. Herkes Iron man'i severdi diye düşünüyorum ama Koskoca marvel o kadar olasılıktan gidip Tony Stark'ı öldürdü.
Yeni avengeri kurmak için eski avengeri bitirdiler hocam

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Biliyorum zaten de böyle olması gerekir ama yine de istemiyorum. Eskileri gördükten sonra yenileri izlemek istemiyorum.
Bende öyle. Ironman, cap, hulk. Şimdi biz bunlar olmadanmı avengers izleyeceğiz :/

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Nerede gördüm hatırlamıyorum ama Iron man'i tom cruise canlandırıyor falan diye hatırlıyorum yada çoklu evrende mi ne ama emin değilim.
Tom cruise oynayacaksa hiç görmeywlim daha iyi

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam yanlış anlamayında boş yere tartışıyorsunuz :) :)
Her kahraman her kahramanı yenebilir , evrenlerin varoluş sebebi bu. Thorun çekicini kimse kullanamazken captan kullanabiliyor. Yani saçma çekicin geri sektiği tek metaryel kaptanın amerikanın kalkanı , süperman terlemez ama gal gadot doğruluk kementi ile bileğindem yakaladığında terlemişti yani en güçlü kimse yok aaa captan amerikada terlemiyordu bak :)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hocam yanlış anlamayında boş yere tartışıyorsunuz :) :)
Her kahraman her kahramanı yenebilir , evrenlerin varoluş sebebi bu. Thorun çekicini kimse kullanamazken captan kullanabiliyor. Yani saçma çekicin geri sektiği tek metaryel kaptanın amerikanın kalkanı , süperman terlemez ama gal gadot doğruluk kementi ile bileğindem yakaladığında terlemişti yani en güçlü kimse yok aaa captan amerikada terlemiyordu bak :)
Captanın çekici kaldırabilmesinin sebebi thor un çok zor durumda olması ve onu kurtarabilecek kişinin captan olması. Sonuçta thor 4. filmi izlediyseniz eşyalara büyü yapabiliyor kontrol de edebilir.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Captanın çekici kaldırabilmesinin sebebi thor un çok zor durumda olması ve onu kurtarabilecek kişinin captan olması. Sonuçta thor 4. filmi izlediyseniz eşyalara büyü yapabiliyor kontrol de edebilir.
Ultron çağında da kaldırıyordu. Cap o çekice layık

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sonuçta odin falan tanrı değil mi ? Her şeyi biliyor hepsi ayarlı. O layık değil laboratuvar deneyi.
Yani kaldırmasının nedeni çık güçlü olmasımı? Eğer bunu demek istediysen çok çok saçma olmuş. Bu arada ayarlanmış olan şey ne ? Cap layık , kaldırmasının tek nedeni bu. 1 gramda olsa layık değilsen kaldıramazsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri