Öneri Masaüstü Bilgisayar Tavsiyesi

TayR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba;

Ben masaüstü bilgisayar almak istiyorum
Toplama ya da hazır sistem olması farketmez. Hangisi daha uyguna gelirse onu almak istiyorum

Bilgisayarda sadece e-ticaret ve borsa işleri, internette gezinme, film ve video izlemek gibi işlerim olacak

Bunun yanında monitörde almak istiyorum

Monitör dahil bütçem 5000₺

Belirttiğim bütçemin üstünde bilgisayar almak istemiyorum. Bu fiyatın altında tavsiye verirseniz sevinirim :)

Teşekkür ederim :)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Laptop daha iyi olur sanki, daha rahat halledersin işlerini, filmlerini vs. Toplam bütçen ne kadar?

Capone

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
o fiyata zor bulursun öyle laptop bak

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bütçeyi görmemişim, biraz zor evet. Hatta imkansız gibi. 2k civarı arttırılırsa apu alınabilir, Varmı 7k ya apu @Syqex ?

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Bütçeyi görmemişim, biraz zor evet. Hatta imkansız gibi. 2k civarı arttırılırsa apu alınabilir, Varmı 7k ya apu @Syqex ?
o fiyata zor bulursun öyle laptop bak
Laptop daha iyi olur sanki, daha rahat halledersin işlerini, filmlerini vs. Toplam bütçen ne kadar?

anlayan varsa burdakilerden önerebilir çok kötülerse 2. el bakabilirsin

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

anlayan varsa burdakilerden önerebilir çok kötülerse 2. el bakabilirsin
Borsada, e ticaretde ne yapılıyor, ne kadar sistem istiyor bilmiyorum ama bu fiyat bilgisayar için az. Film izler tabi. Monitör + pc imkansız, bütçe biraz yükseltilirse laptop bakılabilir.

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Borsada, e ticaretde ne yapılıyor, ne kadar sistem istiyor bilmiyorum ama bu fiyat bilgisayar için az. Film izler tabi. Monitör + pc imkansız, bütçe biraz yükseltilirse laptop bakılabilir.
borsa da adam borsayı belirlemicek :D ekrandaki rakamlara bakıcak o kadar ağır yük gerektirmez ama e ticarette sağdan bi sekme soldan 1 sekme 5 6. da takılmaya başlayabilir diye düşünüyorum

en uygunu bu hearlde hem 1080p hemde windwos 10 home https://www.epey.com/laptop/technopc-t14n3.html

ama tekrar belirtiyim çok anlamırum laptoplardan

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
borsa da adam borsayı belirlemicek :D ekrandaki rakamlara bakıcak o kadar ağır yük gerektirmez ama e ticarette sağdan bi sekme soldan 1 sekme 5 6. da takılmaya başlayabilir diye düşünüyorum

en uygunu bu hearlde hem 1080p hemde windwos 10 home https://www.epey.com/laptop/technopc-t14n3.html

ama tekrar belirtiyim çok anlamırum laptoplardan
evet zaten ağır seyler yapmicak , 10 yıllık pc bile yeterli olur , bütce artarsa 7k falan bi laptop öneririm arakdasa

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri