Masaüstü bilgisayara bluetooth ile PlayStation 3 kolu bağlamak

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Masaüstü bilgisayara bluetooth ile PlayStation 3 kolu bağlamak

Uygundur bir sorun yok adaptör ile kullanacaksanız.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283

Uyar bir sorun çıkmaz. Ben de @"ugur.gozaydin" ın attığı yöntemdeki gibi kullanıyorum. Fakat şöyle bir durum var bu şekilde kumandayı bağladığınız zaman ScpToolKit'in yüklediği sürücüyü silmeden Bluetooth adaptörünü kumandadan başka cihazlar için kullanamıyorsunuz. Sadece kumanda için alıyorsanız da yine tercih sizin ama ben bu kadar pahalı bir ürüne gerek olduğunu düşünmüyorum. 25tlye bir adaptör almıştım 3 ay civarı bir şey oldu sanırsam sorunsuz kullanıyorum.

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
RE: Cvp: Masaüstü bilgisayara bluetooth ile PlayStation 3 kolu bağlamak

Androeat' Alıntı:
Uyar bir sorun çıkmaz. Ben de @"ugur.gozaydin" ın attığı yöntemdeki gibi kullanıyorum. Fakat şöyle bir durum var bu şekilde kumandayı bağladığınız zaman ScpToolKit'in yüklediği sürücüyü silmeden Bluetooth adaptörünü kumandadan başka cihazlar için kullanamıyorsunuz. Sadece kumanda için alıyorsanız da yine tercih sizin ama ben bu kadar pahalı bir ürüne gerek olduğunu düşünmüyorum. 25tlye bir adaptör almıştım 3 ay civarı bir şey oldu sanırsam sorunsuz kullanıyorum.

uygun fiyatlı bir tane önerir misiniz hocam delay drop yaşatmayacak bir ürün olsun istiyorum itopyada gezerken görmüştüm bunu temsili olarak attım

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283

Kendi aldığım satıştan kalkmış ama buna yakın bir şeydi:
Zaten ucuz fiyatlı çoğunun içindeki kart ve yapısı aynı oluyor. İşinizi görecektir diye tahmin ediyorum ama yine de biraz şans işi. Bazıları USB girişine sığmayabiliyor vs..

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
RE: Cvp: Masaüstü bilgisayara bluetooth ile PlayStation 3 kolu bağlamak

Androeat' Alıntı:
Kendi aldığım satıştan kalkmış ama buna yakın bir şeydi:
Zaten ucuz fiyatlı çoğunun içindeki kart ve yapısı aynı oluyor. İşinizi görecektir diye tahmin ediyorum ama yine de biraz şans işi. Bazıları USB girişine sığmayabiliyor vs..

https://www.trendyol.com/wozlo/mini...sr-p-82921448?boutiqueId=61&merchantId=425341 
bundan sipariş verdim hocam yanıdan mini usb to usb kablo aldım kargo da ücretsiz oldu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri