Masaüstünde kendiliğinden system.conf dosyası oluşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başlıkta da belirttiğim gibi pc her açıldığın da masaüstünde system conf dosyası oluşuyor siliyorum tekrar geliyor bu nedir çözümü var mıdır ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Masaüstünde kendiliğinden system.conf dosyası oluşuyor

Araştırdım pek bir bilgisine erişemedim. Dosyayı not defteri ile açmayı denediniz mi? İçeriği nedir belki buradan ilerleyebiliriz.

KS

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Masaüstünde kendiliğinden system.conf dosyası oluşuyor

ugur.gozaydin' Alıntı:
Araştırdım pek bir bilgisine erişemedim. Dosyayı not defteri ile açmayı denediniz mi? İçeriği nedir belki buradan ilerleyebiliriz.

Hocam dosya boş not defteri ile açıyorum içerisinde hiç bir şey yok yeni birşey daha keşfettim valorant oynadıktan sonra da geliyo, aklımda şuan sadece Windows etkin değil belki o yüzden olur diye düşünüyorum ama o da alakasız

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Masaüstünde kendiliğinden system.conf dosyası oluşuyor

Windows etkinleştirme uyarısından olacağını sanmam. Birde Valoran ve Windows 'un bu ilk sorunu değil. Pek çok tuhaf sorun bu oyunda Windows özelinde oluyor. Buda yeni herhalde. Dosya dolu olsaydı derdim şu yüzden ama şuan için bir bilgisine erişemedim. 2 şey önerebilirim bunun için. Birisi direkt Microsoft Community adresine konu açın. Birde isterseniz bir CMD kod dosyası oluşturun o oluşan dosyayı otomatik silmek için her sistem başlangıcında.

Kelle Avcısı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu Windows Güncellemeler Dolayıyla Oluşan Bir Sistem Configuraionudur Ben Güncellemeleri Duraklattım Düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri