Masaya Değince PC Kapanıyor?

Berkcan2834

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

Ekran kartını anakarta taktığım zaman normal şekilde pc açılmıyor ama altına destek koyduğum zaman açılıyor. Fakat masaya veya yanlışlıkla kasaya elim çarptığı zaman kasa kapanıyor. Sonra yine ilk baştaki gibi açılmıyor. Desteği alıyorum tekrar yerleştiriyorum çalışıyor sizce anakarttamı yoksa ekran kartında mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Ablak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
Merhaba ekran kartını anakart a taktığım zaman normal şekilde pc açılmıyor ama altına destek koyduğum zaman açılıyor ama masaya veya yanlışlıkla kasaya elim çarptığı zaman kasa kapanıyor yine ilk baştaki gibi açılmıyor desteği alıyorum tekrar yerleştiriyorum çalışıyor sizce anakarttamı yoksa ekran kartında mı?
Kasayı yan yatırıp o şekilde açmayı dene eğer sokette sorun varsa bu şekilde anlayabilirsin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sokette bir sıkıntınız bariz belli. O soketteki bir devre elemanı bir hareket neticesinde oluşan sarsıntıya göre akımı kesiyor ve kısa devre oluşturuyor gibi duruyor. Size tavsiyem bu şekilde kullanmayın sistemi. Bir bileşene zarar verebilirsiniz. Garantisi varsa anakart ve ekran kartını servise verin.

KS

Berkcan2834

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sokette bir sıkıntınız bariz belli. O soketteki bir devre elemanı bir hareket neticesinde oluşan sarsıntıya göre akımı kesiyor ve kısa devre oluşturuyor gibi duruyor. Size tavsiyem bu şekilde kullanmayın sistemi. Bir bileşene zarar verebilirsiniz. Garantisi varsa anakart ve ekran kartını servise verin.
Merhaba, bugün arkadaşıma götürdüm ekran kartını çalıştı sorunsuz 3 4 kere kapatıp açtım kasayı çalışırken salladım bilgisayar kapanmadı sorun anakartımda bana ileri dönük ucuz anakart önerebilirmisiniz?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri