Matematiği Temelden Nasıl Alabilirim?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Lise üçüncü sınıfa geçtim, ve matematiğim aşırı kötü seviyede. Bölümüm yabancı dil(İngilizce) ama yine de matematiğimi geliştirmek istiyorum. Bu konuda yardım olabilir misiniz?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
modül modül başlayabilirsin büyük bir soru bankası almak yerine

geometri için herşeyin temeli açılar ve üçgendir bunları öğrenirsen gerisi gelir
matematik için iste ilk sınav konuları daha rahattır 2. ye göre tavsiyem konu konu dağılmış çözümlü modüllerden ilerlemen yönünde olur

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
modül modül başlayabilirsin büyük bir soru bankası almak yerine

geometri için herşeyin temeli açılar ve üçgendir bunları öğrenirsen gerisi gelir
matematik için iste ilk sınav konuları daha rahattır 2. ye göre tavsiyem konu konu dağılmış çözümlü modüllerden ilerlemen yönünde olur
Nasıl yani? demek istediğinizi tam anlayamadım.

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
yani küçük bir kitap içinde mesela sadece açılar konusu sonra başka bir kitap içinde problemler konusu olan konu anlatımlı ayrı ayrı örnekli olduğu için her tarz soruyu görmüş olursunuz
Benim temelden kastım direkt olarak çoğu seneyi kapsıyor. Sadece 1 seneyi değil. Ortaokuldan beri matematik çalışmadım ve dersleri dinlemedim.

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Kardeşim 2015 yılında Tokat Fen lisesinden mezun oldum, matematik için sayısal zekan olmalı kesinlikle, çok yüksek puanla gelenler fakat sözelci olduğu için başka okullara geçiş yapanlar çoktu okulda, sıfırdan konuları incelemelisin videolar izlemelisin bol bol sorular çözüp pratik yapmalısın. Biraz gelişsin yeter diyorsan bol bol videolar izle ve pratik yap, sorular çöz, bu şekilde biraz geliştirirsin. Matematik soruları çözdüğünde sevilir, seversen de başarı elde edersin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri