- Tepki
- 329
Lise üçüncü sınıfa geçtim, ve matematiğim aşırı kötü seviyede. Bölümüm yabancı dil(İngilizce) ama yine de matematiğimi geliştirmek istiyorum. Bu konuda yardım olabilir misiniz?
Nasıl yani? demek istediğinizi tam anlayamadım.modül modül başlayabilirsin büyük bir soru bankası almak yerine
geometri için herşeyin temeli açılar ve üçgendir bunları öğrenirsen gerisi gelir
matematik için iste ilk sınav konuları daha rahattır 2. ye göre tavsiyem konu konu dağılmış çözümlü modüllerden ilerlemen yönünde olur
yani küçük bir kitap içinde mesela sadece açılar konusu sonra başka bir kitap içinde problemler konusu olan konu anlatımlı ayrı ayrı örnekli olduğu için her tarz soruyu görmüş olursunuzNasıl yani? demek istediğinizi tam anlayamadım.
Benim temelden kastım direkt olarak çoğu seneyi kapsıyor. Sadece 1 seneyi değil. Ortaokuldan beri matematik çalışmadım ve dersleri dinlemedim.yani küçük bir kitap içinde mesela sadece açılar konusu sonra başka bir kitap içinde problemler konusu olan konu anlatımlı ayrı ayrı örnekli olduğu için her tarz soruyu görmüş olursunuz
Shame on you,it's overLise üçüncü sınıfa geçtim, ve matematiğim aşırı kötü seviyede. Bölümüm yabancı dil(İngilizce) ama yine de matematiğimi geliştirmek istiyorum. Bu konuda yardım olabilir misiniz?
Benim temelden kastım direkt olarak çoğu seneyi kapsıyor. Sadece 1 seneyi değil. Ortaokuldan beri matematik çalışmadım ve dersleri dinlemedim.
Niye öyle dedin ki?Shame on you,it's over
0 dan başlayacağım, uygundur değil mi?
bos kağıda soruları cozmeye calısabılırsın baya gelırstırrı senı
dont act like you dont knowNiye öyle dedin ki?
?dont act like you dont know
kardeş ben de dilciyim ama acı gerçekle yüzleşebildim en azından
uygundur ilyas gunes anlatımı cok basarılı hem temelın gelısır hem sınava hazırlanmaya baslamıs olursunNiye öyle dedin ki?
0 dan başlayacağım, uygundur değil mi?
''Zararın Neresinden Dönersen Kârdır''kardeş ben de dilciyim ama acı gerçekle yüzleşebildim en azından