Selâm. Mavi ekran hatası aldım. Devamında usbden win10 yukleyecektim ama sürücü görünmüyor şu an.
bios usb beĺlegi görüyor. Uefi kurulumu seçip yüklemeyi baslatiyorum .disk bicimlendirme bölümünde disk,ssd görünmüyor.ugur.gozaydin' Alıntı:BIOS USB belleği görmüyorsa yazdırma biçiminizde sorun olabilir. https://rufus.ie/ bu yazılım ile USB belleğinizi hazırlayın. Yazdırmak için yazılımdan Aygıt kısmından USB belleği seçin sonra seç kısmından Windows 10 ISO dosyasını seçin sonra Disk Bölüm düzeni GPT olsun ve Dosya Sistemi Fat32 olsun hepsi bu kadar başka ayara ellemeye gerek yok ve BAŞLAT deyip diskin hazırlanmasını bekleyin. Bu şekilde belleği görecektir başka bir sorun yoksa.
biosda herhangi bir şey yok ssdye dair.ugur.gozaydin' Alıntı:BIOS a girip BOOT sekmesinden diskiniz görünüyor mu bakın.
Büyük ihtimalle bozuldu. Sata ssdyi gördü.ugur.gozaydin' Alıntı:Diskiniz BIOS BOOT sekmesinde BOOT # seçeneklerini kontrol ettiğinizde görünmüyorsa arızalanmış olabilir detaylıca baktığınızdan emin olun BOOT disk seçeneklerine.
Aynen 970 ev o plus tı. Keskin sirke küpüne zarar. Işin yoksa mağazayı ara samsung ara uğraş dur.ugur.gozaydin' Alıntı:M.2 disk mi kullanıyorsunuz o disk yok sanırım BOOT menüsünde doğrumudur?
Aldığım mağazaya geri yollayacam sabah.Mağaza sıkıntı çıkarmadı.ugur.gozaydin' Alıntı:Disk kaliteli bir disk sorun yoktur belkide ama belli olmaz. Bir yöntem var onu deneyin işe yaramaz ise garanti vs. uğraşırsınız.
BIOS a girin ve ana BIOS ekranında 30 dakika kadar hiçbir işlem yapmadan bekleyin ardından 30 saniye kadar sistem kapalı dursun ve aynı işlemleri tekrarlayın ve son kez tekrar açıp bakın sisteme. Bu sayede disk hayata dönebilir ama eğer işe yaramaz ise disk sorunludur servise gönderin.