Mavi ekran soruları...

emir147173

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gskıll ripjaws 3200mhz 2x4GB ramlere sahibim. Oyunlarda çoğu zaman mavi ekran alıyorum ya da sebepsiz yere hata vermeden oyundan atıyor. Memtes86 ve windows bellek tanılama  ile test ettim sorun buldu sonra ramleri çıkardım tek tek test ettim bu sefer hata vermedi. İkisini birden takıp hata veren kısmı (test9) tekrar test ettim bu sefer de hata vermedi. Sorun sizce ne olabilir ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
emir147173' Alıntı:
Gskıll ripjaws 3200mhz 2x4GB ramlere sahibim. Oyunlarda çoğu zaman mavi ekran alıyorum ya da sebepsiz yere hata vermeden oyundan atıyor. Memtes86 ve windows bellek tanılama  ile test ettim sorun buldu sonra ramleri çıkardım tek tek test ettim bu sefer hata vermedi. İkisini birden takıp hata veren kısmı (test9) tekrar test ettim bu sefer de hata vermedi. Sorun sizce ne olabilir ?

Belleklerin DUAL Channel özelliğinde bir sorun olabilir. XMP profilinizi devre dışı bırakıp deneyin.

darklachkla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bende eski 4 tb hdd vardı o takılıyken ayda 1 mavi ekran alıyordum daha sonra çıkardım hdd şuan 5 aydır sıkıntısız kullanıyorum, belki yardımı olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri