Max 20.000TL Gaming Laptop

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Merhabalar,

Bu yıl üniye geçeceğim hayırlısıyla. Yazın çalışıp kendime bir laptop almak istiyorum. Min 6gb vram ve 16gb ramli 10. Veya 11. Nesil intel işlemcili tercihim i7 den yana (eğer olursa amdnin güzel bir işlemcisi de olur) 500 gb hafıza da olsa olur fiyata uyması açısından zaten ssd'm var takarım sorun değil.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Ekran inç degerinin bir önemi var mi gecenlerde indirimli vardi bi laptop ona bakinayim

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Ekranın bir önemi yok büyük küçük fark etmez benim için hocam

Bu urunleri öneririm. Kendim kullanamdim ama yorumlar genel olumlu

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Evet lenovanın laptopları fiyatı için iyi ama nedense önermiyorlar. kimse sorduysam lenova casper alma dedi
Hp omen de kendini kanitlamis bi markadir. Lenovo eskiler dediginiz gibi ama yeniler hakkinda cok olumsuz yorum almadim. Gaming laptop zaten tüplü ferrari gibi cok uygun ikili değil

KS

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Hp omen de kendini kanitlamis bi markadir. Lenovo eskiler dediginiz gibi ama yeniler hakkinda cok olumsuz yorum almadim
Tamamdır hocam bunlarıda göz önünda bulundurucam artık hp ve lenovaya daha olumlu bakabilirim teşekkürler

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Merhaba bu yıl üniye geçeceğim hayırlısıyla. Yazın çalışıp kendime bir laptop almak istiyorum. Min 6gb vram ve 16gb ramli 10. Veya 11. Nesil intel işlemcili tercihim i7 den yana (eğer olursa amdnin güzel bir işlemcisi de olur) 500 gb hafıza da olsa olur fiyata uyması açısından zaten ssd'm var takarım sorun değil.
20 k bandında HP Victus serileri mevcut intel core i7-12700H gibi güçlü işlemciye ek olarak 12.nesil teknolojisiyle DDR5 16 GB ram ile beraber geliyor tercih edilebilir.

KS

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
20 k bandında HP Victus serileri mevcut intel core i7-12700H gibi güçlü işlemciye ek olarak 12.nesil teknolojisiyle DDR5 16 GB ram ile beraber geliyor tercih edilebilir.
hocam link varsa atabilir misin bulduğum minimum 12. nesil 25k haahahaha

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107
HP victus serisi uygundu ona bakabilirsiniz.

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Genel olarak kaliteli bir ürün önerisi yaptım hem kasa hem diğer yönlerde. Ama yok donanım güçlü olsun cihazın kalanı o kadar mühim değil derseniz son önerilen ürünlerden Lenovo modeli öneririm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri