Mld daha iyihttps://www.sinerji.gen.tr/mld-1tb-...-DrcSZcIH0hrFSa9cI2JwcxbhJ0wF4RGhiyp7Ri4tQS-U
bu nasıl hangisi daha iyi ?
https://www.sinerji.gen.tr/mld-1tb-...-DrcSZcIH0hrFSa9cI2JwcxbhJ0wF4RGhiyp7Ri4tQS-U
bu nasıl hangisi daha iyi ?
Aynı model vardı bende. 4 ay içinde %75-%85lere düşmüştü sağlığı. Üstelik o kadar işlemde yapmamıştım. O yüzden G2 pek önermiyorum genelde. Dün sistemle birlikte mecburen G3 modelini sipariş ettim. Umarım sıkıntı çıkarmaz. Kingston NV2 sanırım bu fiyat için en iyisi olabilir. MLD vb. markalar pek güven vermiyor bana.Bütçe 300tl çıkarsa buna bak. Vatan bazen indirim yapıyor gene 2k ya düşebiliyor. Bu cuma İncehesap gaming gecesi var ordada düşebilir takipte kal.![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NV2 alınır bir model değil fiyatı düşmediği sürece. 4 ay içinde sağlığı düşme mevzusu sizle kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum.Aynı model vardı bende. 4 ay içinde %75-%85lere düşmüştü sağlığı. Üstelik o kadar işlemde yapmamıştım. O yüzden G2 pek önermiyorum genelde. Dün sistemle birlikte mecburen G3 modelini sipariş ettim. Umarım sıkıntı çıkarmaz. Kingston NV2 sanırım bu fiyat için en iyisi olabilir. MLD vb. markalar pek güven vermiyor bana.
Benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Sıcaklıklarıda gayet iyiydi. Saçmaydı açıkçası. Hepsiburada'dan sıfır olarak almıştım.NV2 alınır bir model değil fiyatı düşmediği sürece. 4 ay içinde sağlığı düşme mevzusu sizle kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum.
Yani ürünün kronik bir sorunu yok onu demek istiyorum. Ya size gelen üründe ya da kullanımla alakalı bir sorun oluşmuş.Benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Sıcaklıklarıda gayet iyiydi. Saçmaydı açıkçası. Hepsiburada'dan sıfır olarak almıştım.