Yardım Max. 2000Tl 1Tb M2 SSD Önerisi.

Lyd19011

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Biliyorum 2000tl biraz az ama bütçeyi arttıramam başka şeylere ayırdım 500gb den 1tb geçmek istiyorum
2000tl ye en iyi 1tb olanı atar mısınız ?

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Bütçe 300tl çıkarsa buna bak. Vatan bazen indirim yapıyor gene 2k ya düşebiliyor. Bu cuma İncehesap gaming gecesi var ordada düşebilir takipte kal.

kirmizisarap

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
86
Bütçe 300tl çıkarsa buna bak. Vatan bazen indirim yapıyor gene 2k ya düşebiliyor. Bu cuma İncehesap gaming gecesi var ordada düşebilir takipte kal.
Aynı model vardı bende. 4 ay içinde %75-%85lere düşmüştü sağlığı. Üstelik o kadar işlemde yapmamıştım. O yüzden G2 pek önermiyorum genelde. Dün sistemle birlikte mecburen G3 modelini sipariş ettim. Umarım sıkıntı çıkarmaz. Kingston NV2 sanırım bu fiyat için en iyisi olabilir. MLD vb. markalar pek güven vermiyor bana.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Aynı model vardı bende. 4 ay içinde %75-%85lere düşmüştü sağlığı. Üstelik o kadar işlemde yapmamıştım. O yüzden G2 pek önermiyorum genelde. Dün sistemle birlikte mecburen G3 modelini sipariş ettim. Umarım sıkıntı çıkarmaz. Kingston NV2 sanırım bu fiyat için en iyisi olabilir. MLD vb. markalar pek güven vermiyor bana.
NV2 alınır bir model değil fiyatı düşmediği sürece. 4 ay içinde sağlığı düşme mevzusu sizle kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum.

kirmizisarap

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
86
NV2 alınır bir model değil fiyatı düşmediği sürece. 4 ay içinde sağlığı düşme mevzusu sizle kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum.
Benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Sıcaklıklarıda gayet iyiydi. Saçmaydı açıkçası. Hepsiburada'dan sıfır olarak almıştım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri