- Tepki
- 0
açıkçası baya bilgisizim bu konuda monsterlerin ekran kartları çok iyi görünüyor internette ama onlarada herkes sorun çıkarıyor diyorlar
Max-P veya Max-Q takılarına bakmayın. Kartın kaç W TDP desteklediğine bakın. O Max-Q ve Max-P takılarını NVIDIA çok bozdu artık net olarak anlaşılmıyor ne nedir.max performans ile arasında nasıl br fark var onu tam bilmiyorum aslında
Monster markasındaki kartların TDP değerleri yüksek 3060 kartının 90-95W bir modeliyle 130W bir modeli arasında tabi ki performan farkı olur ama 3060 kartı için 90W altına inmediğiniz sürece 3050 Ti kartı bir makine almaktan daha iyi bir karar vermiş olursunuz. Bu kadar incik cıncıkaçıkçası baya bilgisizim bu konuda monsterlerin ekran kartları çok iyi görünüyor internette ama onlarada herkes sorun çıkarıyor diyorlar
İşlemci sıkıntılı derken? Nesi var tam olarak açıklayın.ne var alternatif başka önerebileceğiniz 3060 lı çünkü asus baktım onlarda da işlemci sıkıntılı
Oldukça iyidir alınır.iyi geceler dilerim https://www.itopya.com/gigabyte-aor...ssd-156-240hz-fhd-w10h-notebook_u14620#bYorum bu laptop nasıl sizce alınır mı yani marka hakkında bilgim yok fiyatı güzel geldi gerçekten fikrinizi merak ettım