Max 2800 TL Monitör Önerisi (29.04.2022)

bugiblack

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
21 Ocak 2022
Mesajlar
23
Tepki
2
Konum
34 | İstanbul Anadolu
Selamlar arkadaşlar iki monitör arasında kaldım ve hangisini seçsem karar veremedim sizlere bir sormak istedim açıkçası
İlk olarak bunu gördüm ve kulaklık hediyesi olması falan gayet güzel ve 165 hz olmasıda beni cezbetti açıkçası lakin gigabyte olması ne kadar güvenilir ve kalitelidir bilmiyorum.

Sonrasında benim kendiminde kullandığı ve çok memnun kaldığım bir monitördür kendisi, Asus olduğu için ve bu monitörü de kullandığım için bunu almayı daha çok düşünüyorum.

Aradaki farklar; Gigabyte olan 165 hz ve kulaklık hediyeli, Asus olan ise pivot bir monitör ve gerçekten çok işime yarıyor. Siz olsanız hangisini alırdınız?
Bütçe 2800 TL
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Asperitas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
29 Nis 2022
Mesajlar
11
Tepki
3
Konum
Giresun
Merhaba, ben olsam bütçe dahilinde olduğu için Gıgabyte markasını tercih ederdim 165Hz ve hediye bakımından avantajlı oluyor.
Üstelik kulaklık ihtiyacın dahilinde değilse bile satışa koyarak kar elde edebilirsin bana mantıklı geliyor.
Şimdiden hayırlı olsun...
 

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Katılım
11 Mar 2022
Mesajlar
858
Tepki
283
Konum
54 | Sakarya
İki ürün de gayet güzel. Gigabyte olan tepki süreleri ve HZ açısından daha mantıklı duruyor. Pivot olmasını istiyorsanız daha sonra VESA destekli bir monitör standı alabilrsiniz.
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri
Üst