Max 3k Oyuncu Koltuğu Önerisi Olan ?

MrMoJo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar EXVEGA Andromeda Koltuk almayı düşünüyorum 2.5k max 3k olabilir uzun ömürlü rahat bir şey olsun istiyorum günlük 10-12 saat pc başında geçiyor önerileriniz varsa bekliyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
rahat olduğuna emin misin
Genelde önerdiğim bir ürün bana şuana kadar bir şikayet gelmedi.

Benzer şekilde bu üründe Aerocool DUKE Ash Black Süet + Deri Tasarımlı - 2.839 TL genelde önerdiğim bir ürün yine bir şikayet almışlığım yok. Ben öneri yapıyorum sadece siz karar verip tercihinizi yapabilirsiniz.

Koltuk işinde size rahat gelen bana rahat gelmeyebilir keza benzer şekilde tam tersi durumda olabilir. Tamamen boy, kilo, vücut ölçüleri ve kemik yapınızla alakalı bir durum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Onlarca oyuncu koltuğu araştırmış biri olarak hiçbirinin rahat olduğunu düşünmüyorum. Kendim de Hawk Fab V4 kullanıyorum, kesinlikle rahat değil. Ben 1 sene önce 1350 TL'ye aldım ama bu parayı da hak etmiyor. Rahat diyen yalan söylüyordur. Rahat edebilmek için dik oturmak gerekiyor ve boynun da ileriye doğru değil dik olması gerekiyor. Fakat oyuncu koltuklarının neredeyse tamamında bu mümkün değil. Bunlar görsellik açısından iyi. Rahatlık açısından patron koltuğu diye tabir edilen ofis koltukları çok daha iyi. Bizzat oturup deneyimleyebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri