ghosting nasıl bide pivot mu ?![]()
AOC 24G2ZU/BK Monitör
AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
glb freesync ve nvidianın şeyi yok bide 400cd fazla diyorlar![]()
ASUS TUF Gaming VG259QM 24.5 inç Gaming Monitör
Oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan, 280 Hz* yenileme hızına sahip 24.5 inç Full HD (1920 x 1080) Fast IPS oyuncu monitörü.www.gaming.gen.tr
gsync var mı
Monitör aslında FreeSync destekliyor ama FreeSync destekleyen monitörlerde G-Sync açılabildiği için var denilebilir.gsync var mı
hocam umarım herhangi bi problem yasamam , eğer kutu acarken vid kaydı alırsam ve ölü piksel testinde ölü piksel cıkarsa sinerji değişiyor muMonitör aslında FreeSync destekliyor ama FreeSync destekleyen monitörlerde G-Sync açılabildiği için var denilebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 21499
Video kaydında yardımcı olurlar diye düşünüyorum ama ölü piksel sınırı var mı bilmiyorum. Bazı siteler 3 ölü piksel altı almıyor. Sinerji için bu durum nasıl bilmiyorum.hocam umarım herhangi bi problem yasamam , eğer kutu acarken vid kaydı alırsam ve ölü piksel testinde ölü piksel cıkarsa sinerji değişiyor mu