Medal x5 Bilgisayarım Geldi

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Win 10 yüklendi pc calisiyor ama ekran yok

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Hayirli olsun kablolamayi da duzgun yapmalari sasirtti
IMG-20221012-WA0008.jpg

Bu yamuk duruyor hocam galiba kablo boyu yetmemiş

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Arkadaşlar win 10 yuklendi 10 dakika filan ekran kapandi hiç gelmedi guc dugmesine bastim kapatıp açtım ekran geri geldi acaba win 10 düzgün kurulmuş mudur

Hypc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bende bugün aldım, kasanın egzos fanı dönmüyordu, arka kapağı söktüm kablo boştaydı takmayı unutmuşlar :) anakart üzerine kendim taktım. İşlemci fanı kafa ütülülüyor ama en kısa sürede soğutucu almam gerekiyor. Sese hiç gelemiyorum

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Bende bugün aldım, kasanın egzos fanı dönmüyordu, arka kapağı söktüm kablo boştaydı takmayı unutmuşlar :) anakart üzerine kendim taktım. İşlemci fanı kafa ütülülüyor ama en kısa sürede soğutucu almam gerekiyor. Sese hiç gelemiyorum
benim hepsi iyiydi başlarda ekran kartından görüntü filan gelmedi birde bir kabloyu öyle takmışlar kı yamultmuşlar onu düzelttim benim fan iyi ya ben beğendim bu kadare sessiz olacağını düşünmüyordum

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
@Yusufms @Hypc kasa hakkında izlenimleriniz, düşüncenleriniz nedir? En çok kasayı merak ediyorum ben
hocam açıkçası ben çok beğendm belki led filan olsa daha iyi olurmuş zaten ben beyaz olmasını istiyordum şansınma beyaz geldi kasa

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
hayırlı olsun güle güle kullanın. :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri