- Tepki
- 537
@ckribrahim @White RavensŞu an win10u yüklüyorum hdmi ana ksrtın oldugu yerde takılı ve ekran kartı fanları dönüyor. Ama hdmi ekran kartına taktığım zaman fanlar dönmüyor ve ekran gelmiyor
@ckribrahim @White RavensŞu an win10u yüklüyorum hdmi ana ksrtın oldugu yerde takılı ve ekran kartı fanları dönüyor. Ama hdmi ekran kartına taktığım zaman fanlar dönmüyor ve ekran gelmiyor
Hayirli olsun kablolamayi da duzgun yapmalari sasirtti
Sorun var mı hocamArkadaşlar win 10 yuklendi 10 dakika filan ekran kapandi hiç gelmedi guc dugmesine bastim kapatıp açtım ekran geri geldi acaba win 10 düzgün kurulmuş mudur
Hayir hocam duzeldi simdi kullaniyorumSorun var mı hocam
benim hepsi iyiydi başlarda ekran kartından görüntü filan gelmedi birde bir kabloyu öyle takmışlar kı yamultmuşlar onu düzelttim benim fan iyi ya ben beğendim bu kadare sessiz olacağını düşünmüyordumBende bugün aldım, kasanın egzos fanı dönmüyordu, arka kapağı söktüm kablo boştaydı takmayı unutmuşlaranakart üzerine kendim taktım. İşlemci fanı kafa ütülülüyor ama en kısa sürede soğutucu almam gerekiyor. Sese hiç gelemiyorum
Hayırlı olsun hocamhocam açıkçası ben çok beğendm belki led filan olsa daha iyi olurmuş zaten ben beyaz olmasını istiyordum şansınma beyaz geldi kasa
Sağ ol hocam daha iyileri sizin olsunHayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun, güle güle kullan.Ve medal x5 geldi. Normalde cuma teslim alıcaktık bugun aradılar gittim aldım ama camı açamadım acaba camı nasıl açıcam
Aynen öyle hocam konsoldan pcye döndük rahatladık birazHayırlı olsun, güle güle kullan.
Bir serüven daha mutlu sonla bitti.![]()
Sağol hocam ben de aynı sistemden aldım bekliyorumSağ ol hocam daha iyileri sizin olsun
Hayırlı olsunSağol hocam ben de aynı sistemden aldım bekliyorum
Sağol hocam, ekran kartı ne gelmişti sanaHayırlı olsun
Sanada
Ventus geldi size ne geldiSağol hocam, ekran kartı ne gelmişti sana