Açıkçası acele etmek istemiyorum ancak fiyat konusunda bilginiz var mı yani tam olarak olmasa bile hangi fiyat aralığında olacak fikir sahibi misinizŞu an alternatif olarak FireFlux sistem var ama haftaya PC Hocası 2 adet sistem çıkaracak bir tanesi RTX2060 yada RX6600/6600XT olursa sizin işinize yarayabilir isterseniz bekleyin.
FireFlux sistemi alacaksanız bütçenize göre özelleştirmeyi yaparım.
2K İçin çıkacak sistem fiyatı bence yüksek olur 15-16k civarı olur ama diğer sistem giriş seviye yada RTX 2060/RX6600 gelirse bu fiyatlarda çıkar. 6500XT gelirse çok daha uygun olur bol bol özelleştirme yaparsınız. Yine de kesin bir şey söylemiş olmayayım bende forumdaki herkes gibi ne söylenildiyse onu biliyorum özel olarak bir bilgim yok.Açıkçası acele etmek istemiyorum ancak fiyat konusunda bilginiz var mı yani tam olarak olmasa bile hangi fiyat aralığında olacak fikir sahibi misiniz
Tamamdır acele etmiceğim zaten teşekkür ederim2K İçin çıkacak sistem fiyatı bence yüksek olur 15-16k civarı olur ama diğer sistem giriş seviye yada RTX 2060/RX6600 gelirse bu fiyatlarda çıkar. 6500XT gelirse çok daha uygun olur bol bol özelleştirme yaparsınız. Yine de kesin bir şey söylemiş olmayayım bende forumdaki herkes gibi ne söylenildiyse onu biliyorum özel olarak bir bilgim yok.