Merhaba arkadaşlar adım Caner 19 yaşındayım İzmir de yaşıyorum pc lerden pek anlamam telefonlardan az çok anlarım bilgi vermekten çok bu forumdan yararlanmaya geldim teması renkleri falan mükemmel saygılar
OceanLaB' Alıntı:Merhaba Caner,
Aramıza hoş geldin![]()
Rurouni' Alıntı:Hoşgeldin caner![]()
ProofStriker' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Merhaba Caner,
Aramıza hoş geldin![]()
Hoşbulduk çok teşekkürler hocam sizlerden pc ile ilgili öğreneceğim şeyler var öğrenmenin yaşı yoktur))
Doğrudur bu forumu kimler kurduysa ellerine sağlık çok yararlı bilgiler varOceanLaB' Alıntı:ProofStriker' Alıntı:Hoşbulduk çok teşekkürler hocam sizlerden pc ile ilgili öğreneceğim şeyler var öğrenmenin yaşı yoktur))
Yoktur tabii ki biz kimlik yaşına bakmıyoruz, bizde akıl yaşı önceliktir![]()
Rurouni' Alıntı:mesela bizde bir Taner reiz var kendisi site sahibi 10 yaşında ama akıl küpü maşallah zeka yaşı 25-26![]()
Rurouni' Alıntı:Taner reis kurdu aha bu oceanlab bizi kamçılıor işte bizde yazıyoruz. Bu yatıyor ya bişey yapmıyor bu tam müdür işte anca yatsınpaso iş güvenliği diye mesaj atıyor. Neymiş efendim klavemizin yanında kahve olmasınmış. dökülürse elimiz yanarmış yazamazmışız bak bak işi gücü iş güvenliği ya
![]()
OceanLaB' Alıntı:Ban tuşu neredeydi bulamadım![]()
![]()
system3276' Alıntı:Hoşgeldin dostum şimdiden iyi bilgiler öğrenmen dileğiyle
system3276' Alıntı:Buradan Tanere adayım lütfen beni al![]()
HoşeldinProofStriker' Alıntı:Merhaba arkadaşlar adım Caner 19 yaşındayım İzmir de yaşıyorum pc lerden pek anlamam telefonlardan az çok anlarım bilgi vermekten çok bu forumdan yararlanmaya geldim teması renkleri falan mükemmel saygılar
Abi kendini banlayamiyorsunRurouni' Alıntı:Ben kendimi banlarim reis sen yorulma![]()
Rurouni' Alıntı:Arkadaş yeni geldi yüklenmeyelim bu kadar ortama alışır zamanla
Biz burada espiri arkadaş kanka aile ortamı şeklindeyiz. tabiki de belirli sınırlar aşılmaz. Alışırsın rahatız anlayacagın
![]()