Merhaba Arkadaşlar

ProofStriker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar adım Caner 19 yaşındayım İzmir de yaşıyorum pc lerden pek anlamam telefonlardan az çok anlarım bilgi vermekten çok bu forumdan yararlanmaya geldim teması renkleri falan mükemmel saygılar

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
mesela bizde bir Taner reiz var kendisi site sahibi 10 yaşında ama akıl küpü maşallah zeka yaşı 25-26 :D

KS

ProofStriker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
ProofStriker' Alıntı:
Hoşbulduk çok teşekkürler hocam sizlerden pc ile ilgili öğreneceğim şeyler var öğrenmenin yaşı yoktur :)))

Yoktur tabii ki biz kimlik yaşına bakmıyoruz, bizde akıl yaşı önceliktir :)
Doğrudur bu forumu kimler kurduysa ellerine sağlık çok yararlı bilgiler var :)

Rurouni' Alıntı:
mesela bizde bir Taner reiz var kendisi site sahibi 10 yaşında ama akıl küpü maşallah zeka yaşı 25-26 :D

Hehehehe iyiymiş bende yaşa bakmam şahsen doğru bilgi alabiliyor muyum evet arkadaş bilgiliyse de olay kapanmıştır sonuçta bende 19 yaşımdayım dedim ama mesela dediğiniz gibi 10 yaşımdaki kardeşim benden bilgilidir 20 yaşındaki arkadaşım hiç bir şey bilmiyordur merak ile oluşuyor sonuçta :)).

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Taner reis kurdu aha bu oceanlab bizi kamçılıor işte bizde yazıyoruz. Bu yatıyor ya bişey yapmıyor bu tam müdür işte anca yatsın :D paso iş güvenliği diye mesaj atıyor. Neymiş efendim klavemizin yanında kahve olmasınmış. dökülürse elimiz yanarmış yazamazmışız bak bak işi gücü iş güvenliği ya :D

KS

ProofStriker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rurouni' Alıntı:
Taner reis kurdu aha bu oceanlab bizi kamçılıor işte bizde yazıyoruz. Bu yatıyor ya bişey yapmıyor bu tam müdür işte anca yatsın :D paso iş güvenliği diye mesaj atıyor. Neymiş efendim klavemizin yanında kahve olmasınmış. dökülürse elimiz yanarmış yazamazmışız bak bak işi gücü iş güvenliği ya :D

Helal olsun valla ben olsam kuramazdım kendim örnek verirsem sizi düşünüyor işte :))

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Haha :D yok yok 26 yasindaydi galiba valla helal olsun bizde burda tirmaliyoruz da onların bilgileri farkli. (Kovmasin diye ortam yumusatiyom :D )

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
:D Arkadaş yeni geldi yüklenmeyelim bu kadar ortama alışır zamanla :D Biz burada espiri arkadaş kanka aile ortamı şeklindeyiz. tabiki de belirli sınırlar aşılmaz. Alışırsın rahatız anlayacagın :D

InFlames

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
1

ProofStriker' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar adım Caner 19 yaşındayım İzmir de yaşıyorum pc lerden pek anlamam telefonlardan az çok anlarım bilgi vermekten çok bu forumdan yararlanmaya geldim teması renkleri falan mükemmel saygılar
Hoşeldin

Rurouni' Alıntı:
Ben kendimi banlarim reis sen yorulma :D
Abi kendini banlayamiyorsun 

KS

ProofStriker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rurouni' Alıntı:
:D Arkadaş yeni geldi yüklenmeyelim bu kadar ortama alışır zamanla :D Biz burada espiri arkadaş kanka aile ortamı şeklindeyiz. tabiki de belirli sınırlar aşılmaz. Alışırsın rahatız anlayacagın :D

Yok hocam sıkıntı yok çok sıcak bir ortam çok beğendim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri