Merhaba Dostlar Gg ? H.o?

Remo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkürler.

Son düzenleme:

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
çok pahalı tutmuş g.o psu kalitesi de biraz kötü umarım almamışsındır sistemi

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Geçmiş olsun dostum iptal etme sansin varsa et.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
13400F Ve 1TB SSD seçerek aynı fiyatta oluyor. Kasa , PSU , kart , SSD (kapasite) ve anakart olarak daha iyi bir sistem.

Bu arada o sitede önermişler aşağıda ki sistem de güzel olurdu. Yanına soğutucu alırdınız.

sercilong

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
78
Kasanın önü kapalı, psu zaten o sisteme kullanılmamalı. O kasanın içinde 13400f stok soğutucuyle soğumaz. İptal şansın varsa kesinlikle iptal et. Olmuyorsa HO demekten başka çare yok :) En azından bir kule tipi soğutucu almalısın.

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
GO, kasa PSU kalitesiz. Fiyat da fazla olmuş

KS

Remo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartını asus ana kartını asus istiyorum farklı marka istemiyorum ürün incehesaptan alınma KK ile alındıgı için +4 taksit free veriyor sizin dediklerinizde taksitli fiyatlar 27-28 vuruyor ondan dolayı en iyi 24.5k bandında seçenek bu ve ram 32gb fotoda gözükmüyor 2x

sercilong

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
78
Ekran kartını asus ana kartını asus istiyorum farklı marka istemiyorum ürün incehesaptan alınma KK ile alındıgı için +4 taksit free veriyor sizin dediklerinizde taksitli fiyatlar 27-28 vuruyor ondan dolayı en iyi 24.5k bandında seçenek bu ve ram 32gb fotoda gözükmüyor 2x
Burada herkes iyi niyetinden yardımcı olmaya çalışıyor, başlık açıp sormasaydın keşke. En iyisini sen biliyorsun o zaman dostum bize de HO demek kalıyor. Güle güle kullan.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri