merhaba yeni 7.1 kulaklık aldım ancak pc kulaklığı hoparlör olarak algılıyor ses yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirerim0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkdaşlar yeni aldıgım kulaklık usb girişli takıyorum alt ta usb device hoparlör yazıyor kulaklığı algılıyor fakat hoparlör olarak ve ses gelmiyor lütfen yardım edin ayrıca realtek programıda bende gözükmüyor win 10 pro kullanıcısıyım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
USB ile bağlanan kulaklıklarda anakart ses özelliklerini kullanamazsınız. Kulaklığın kendi ses kartı olur. Hoparlör olarak yazması normal çoğu üründe böyle ama aldığınız ürünün yazılımı var mı bakın ki vardır büyük ihtimalle. Varsa kurun ve böyle deneyin.

KS

emirerim0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
USB ile bağlanan kulaklıklarda anakart ses özelliklerini kullanamazsınız. Kulaklığın kendi ses kartı olur. Hoparlör olarak yazması normal çoğu üründe böyle ama aldığınız ürünün yazılımı var mı bakın ki vardır büyük ihtimalle. Varsa kurun ve böyle deneyin.

ya benim kulaklığımın markası frisby artemis baktım internete ama yazılımı varmı bulamadım siz biliyorsanızz yardımcı olurmusunuz bu arada realtek audio konsol indirdim bunu indirince realtek hd audio 2nd output olarak gösteriyor kulaklığı sağ alt ta ama yine ses yok

frisby audio center diye bir program buldum ama ne yapacagım hiçbir fikrim yok efendim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Realtek konsolu USB aygıtı olduğundan görmez ürünü onu geçin. Ürününüzün adını yazın bakayım ben yazılımı var mı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bir kontrol etmem gerek ayarları ama öncesinde siz şunu bir deneyin. Windows Ayarları > Sistem > Ses sekmesine gelin ve sağ menüden Ses denetim masasını açın. Daha sonra açılan pencerede Kayıttan yürüt sekmesine gelin ve aygıtların hangisi kulaklık ise sağ tıklayıp sına diyerek anlayabilirsiniz hangisi olduğunu kulaklık aygıtı Varsayılan olarak işaretleyin. Daha sonra bu aygıtın üzerine çift tıklayıp özelliklerini açın ve Düzeyler sekmesinde sesi yükseltin ve Enhancements sekmesine gelin ve Disable all ayarını onaylayın. Anlık mod(instant mode) ayarı varsa onaylıysa onayı kaldırın ve Uygula/Tamam diyerek pencereleri kapatın ve deneyin.

KS

emirerim0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
enhancements sekmesi yok ): bu arada ben firma ile konustum bunun bir yazılımı yok tak çalışıtır bir kulaklık dedi neden olmuyor bilmiyorum kafayı yemek üzeriyim herhalde sorun kulaklıktamı pc demi anlayabilsem rahatlayacagım sizde uğraşıyorsunuz size de cok teşekkür ederim gerçekten kulaklığı algılıyor hoparlör olarak ama ses yok bu arada 3.5mm jax girişli kulaklığım var o çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri