hangisini alayım hocamNOCTUA NT-H1 veya NT-H2 alabilirsiniz. Daha ucuza MX-4 veya bulunabilirse MX-5 öneririm.
2 ürün daha ekledim listeye.hangisini alayım hocam
Noctua NT-H2 bunu buldum 382 tl çok uçuk diğerlerine bakayım2 ürün daha ekledim listeye.
Arctic MX-4 veya MX-5
Noctua NT-H1 veya NT-H2
Pullsar Ice Dragon
Thermalright TF8
Bu ürünlerden Arctic MX-5 ve Noctua NT-H2 bulabilirseniz öneririm. Yok bulamazsanız Pullsar Ice Dragon veya Thermalright TF8 öneririm. Onlarda olmadı NT-H1 veya MX-4 öneririm.
2 ürün daha ekledim listeye.
Arctic MX-4 veya MX-5
Noctua NT-H1 veya NT-H2
Pullsar Ice Dragon
Thermalright TF8
Bu ürünlerden Arctic MX-5 ve Noctua NT-H2 bulabilirseniz öneririm. Yok bulamazsanız Pullsar Ice Dragon veya Thermalright TF8 öneririm. Onlarda olmadı NT-H1 veya MX-4 öneririm.
eyvallahHemen önerimi yapıyorum.
![]()
Cooler Master Cryofuze 14W/MK Termal Macun - Oyuncu Mağazası
Cooler Master Cryofuze 14W/MK Termal Macun Oyuncumagazasi.com'da! Uygun fiyat ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen şimdi online satın!www.oyuncumagazasi.com
Bu yeni herhalde yabancı kaynaklarda iyi bir inceleme bulamadım. Özellikleri doğruysa ve kıvamı iyiyse gayet iyi bir ürün.Hemen önerimi yapıyorum.
![]()
Cooler Master Cryofuze 14W/MK Termal Macun - Oyuncu Mağazası
Cooler Master Cryofuze 14W/MK Termal Macun Oyuncumagazasi.com'da! Uygun fiyat ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen şimdi online satın!www.oyuncumagazasi.com
2 üründe iyi ama Thermalright TF8 öneririm.Thermalright TF8 bunu buldum 149 tl
Arctic MX-4 2020 Termal Macun 4 gr (AR-ACTCP00002B)
bunu buldum 129 tl
hangisi iyi 20 tl fazla verilmeye değermi?
TR de bir video var. MX 4 ile ısınmayan bir kartta aralarında 2 3 derece fark olduğunu söylüyor. MX4 ile 59 derecede çalışan ekran kartı bununla 54 55 dereceye düşüyor.Bu yeni herhalde yabancı kaynaklarda iyi bir inceleme bulamadım. Özellikleri doğruysa ve kıvamı iyiyse gayet iyi bir ürün.
Thermalright TF8 macunda aynı MX-4 macunundan 4-5 derece daha serin tutuyor. Desene MX-4 macununun rakibi çoğaldı.TR de bir video var. MX 4 ile ısınmayan bir kartta aralarında 2 3 derece fark olduğunu söylüyor. MX4 ile 59 derecede çalışan ekran kartı bununla 54 55 dereceye düşüyor.
Ben MX4 kullanıyorum. 20 gr 2 tane almıştım zamanında. Ama şuan orjinal olanlarda bile sıkıntı oluyor bazen anlamadığım bir şekilde. Bazı arkadaşlar sorun yaşıyor o yüzden korkuyorum önermeye.Thermalright TF8 macunda aynı MX-4 macunundan 4-5 derece daha serin tutuyor. Desene MX-4 macununun rakibi çoğaldı.
Şuan bende MX-4 kullanıyorum ARCTIC DUO soğutucu içinden çıkmıştı gayet stabil ve serin ama sonradan mı bozdular acaba macunun kalitesini bilemiyorum. Ancak son birkaç ayda birkaç kişiye daha aldırmıştım sıcaklık sorunu yaşayan görmedim daha.Ben MX4 kullanıyorum. 20 gr 2 tane almıştım zamanında. Ama şuan orjinal olanlarda bile sıkıntı oluyor bazen anlamadığım bir şekilde. Bazı arkadaşlar sorun yaşıyor o yüzden korkuyorum önermeye.
Ben artık bu teknobiyotiğin orjinal yerine sahte sattığından şüpheleniyorum yani. O tiplerden her şey beklenir.Şuan bende MX-4 kullanıyorum ARCTIC DUO soğutucu içinden çıkmıştı gayet stabil ve serin ama sonradan mı bozdular acaba macunun kalitesini bilemiyorum. Ancak son birkaç ayda birkaç kişiye daha aldırmıştım sıcaklık sorunu yaşayan görmedim daha.