Merhabalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu bahsettiğiniz olay genelde arızalı ürünlerde olan bir durum. Ürünün sıfır olduğundan eminseniz ürün arızalı olabilir. Ürünün yazılımı yok yazılımsal olma ihtimali sıfır yani. Bence satıcıya mesaj atın ve ürünü gönderin.

KS

Fatih Poyraz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu bahsettiğiniz olay genelde arızalı ürünlerde olan bir durum. Ürünün sıfır olduğundan eminseniz ürün arızalı olabilir. Ürünün yazılımı yok yazılımsal olma ihtimali sıfır yani. Bence satıcıya mesaj atın ve ürünü gönderin.
Çok teşekkür ederim uğur bey bu gün yolladım inanmadılar neden bilmiyorum dün geldi klavye ve bu problem ile karşılaştım incehesap dan almıştım.

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu klavyede böyle Birşey varmış araştırdım bana 130 TL ye kadar Bi klavye önerebilir misiniz?
Oynadığım oyunlar:Rainbow six siege, gta 5, csgo, fortnite, battlefield 1 vb oyunlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hepsiburada güvenli de satıcı farklı puanı 9.8 ve üzerine bak satıcıların ki siz zaten 9.8 puanlı bir satıcı bulmuşsunuz.

Ayrıca 130 TL demiştiniz 160 TL 'lik ürün linki attınız bütçeniz nedir sınır olarak?

KS

Fatih Poyraz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hepsiburada güvenli de satıcı farklı puanı 9.8 ve üzerine bak satıcıların ki siz zaten 9.8 puanlı bir satıcı bulmuşsunuz.

Ayrıca 130 TL demiştiniz 160 TL 'lik ürün linki attınız bütçeniz nedir sınır olarak?
160 sınırım en fazla 165

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Çok az daha çıkıp aşağıdaki mekanik ürünü alın. Hangi tuş size uygunsa onu seçebilirsiniz. Blue switch biraz seslidir ama güzel bir hissi vardır. Diğerleri daha az sesli ve benzer ses seviyesinde olan anahtarlar. Sıralamak gerekirse oyun için en ideal Red ve sonra Brown sonra Blue gelir.  

James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Brown Switch Mekanik Klavye - 179,00 TL
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Red Switch Mekanik Klavye - 179,00 TL
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch Mekanik Klavye - 179,00 TL

KS

Fatih Poyraz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Çok az daha çıkıp aşağıdaki mekanik ürünü alın. Hangi tuş size uygunsa onu seçebilirsiniz. Blue switch biraz seslidir ama güzel bir hissi vardır. Diğerleri daha az sesli ve benzer ses seviyesinde olan anahtarlar. Sıralamak gerekirse oyun için en ideal Red ve sonra Brown sonra Blue gelir.  

James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Brown Switch Mekanik Klavye - 179,00 TL
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Red Switch Mekanik Klavye - 179,00 TL
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch Mekanik Klavye - 179,00 TL
Teşekkür ederim uğur bey sizce hangisi Switch almam iyi olur?

KS

Fatih Poyraz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Red en çok tutulan oyuncu odaklı Switch ama ara bir model olsun dersen Brown alabilirlirsin.
Tamamdır uğur bey çok teşekkür ederim bloody b120 turbo olanı yolladım iade istedim zaten param karta aktarsın biraz daha ekliyip alacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri