MESH PANEL PC KASASI TAVSİYESİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkanhasan1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.teknolojipazar.com/frisby-fc-9320g-80plus-4-x-dual-rgb-kumanda-600w?gclid=Cj0KCQjwpNr4BRDYARIsAADIx9w5MHDXlunvgw4-H0HBS2DflZNB4-z9_tKhFXrP0viH5OGPDvkivloaAoNMEALw_wcB
https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-trapper-3x140mm-argb-fanli-650w-80plus-bronze-midt-atx-gaming-kasa.html
https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-beast-4-x-rgb-fanli-x-power-650w-80plus-usb-3-0-midt-atx-kasa.html
https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-rampart-rgb-mesh-600w-80-plus-bronze-4x120mm-rainbow-fanli-usb-3-0-kasa.html

4 tane kasa arasında kaldım sistemim
Amd Ryzen 5 3600x
Msı x570 Gaming Plus Anakart
corsair vengance ddr4 3200mhz RGB Dual Kit Ram
Msı Rx 5500xt Gaming X
Mesh Panel İstiyorum Bende Önü Tamperli Kasa Var Frisbynin Olmuyor Çok Isınıyor Bunu Güç Kaynağı İle Beraberinde Satıp Yerine Aynı Şekil İstiyorum Önerebileceğiniz Başka Kasalarda Olur Şimdiden Teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Seçtiğiniz kasalar hiç iyi değil. PSU dahil çin malı kasa almayın.

Ayrıca seçtiğiniz anakart MSI X570 Gaming Plus 8+4 pin CPU güç girişine sahip bu kablo sayısına ait güç kaynağı piyasada çok az yani güç kaynağı seçiminize çok dikkat etmeniz gerk.

Önerilerim aşağıda.

Kasa:
  1. Dark Guardian 4x12cm RGB Fan - 470 TL
  2. Aerocool Aero One Duo 4x12cm ARGB Fan - 626 TL
  3. Aerocool Airhawk Duo 2x20cm + 1x12cm ARGB Fan - 669 TL
PSU: (Aşağıdaki ürünlerin hepsinde anakartınız ile uyumlu güç kablosu sayısı var.)
  1. FSP HV PRO 550W - 381 TL
  2. High Power 750W Element BR 80+ Bronze - 586 TL
  3. Aerocool Aero Bronze 750W 80+ Bronze Premium - 651 TL
Bu ürünlerden kombin yapabilirsiniz.

KS

furkanhasan1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam ben sadece 8 pin güç takıyorum anakartıma +4 olan yerede mi takmam gerekiyor yanlışmı yapmışım zamanında :) önerdiğiniz dark kasa çok hoşuma gitti kesinlikle onu alıcağım öneriyorsunuzda zaten eğer yalnış yapıyorsam cevaplarsanız çok teşekkür ederim :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tek 8 pin ile çalışır sistem sorun yok ama bazı durumlarda işlemci tam beslenemediğinden az biraz düşük sonuçlar verir. Ayrıca OC yapamazsınız tek kablo takılıyken. Önerdiğim 3 PSU fiyatı en uygun kaliteli ürünler anakartıza uyumlu olarak. Kasalarda iyi kararı verip bir tercih yapabilirsiniz.

KS

furkanhasan1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
furkanhasan1907' Alıntı:
hocam ben sadece 8 pin güç takıyorum anakartıma +4 olan yerede mi takmam gerekiyor yanlışmı yapmışım zamanında :) önerdiğiniz dark kasa çok hoşuma gitti kesinlikle onu alıcağım öneriyorsunuzda zaten eğer yalnış yapıyorsam cevaplarsanız çok teşekkür ederim :)

hocam bende şöyle düşünüyorum frisby venom kasam var onda psu da geldi ve kabloları felan kalitesi felan iyi diye biliyorum psuyu kullanmayı düşünüyorum olmazsa bunuda satıp sizin dediğiniz psuları alıcam kesinlikle kasada dark daha önce kullandım eski bi modelini hava akışını cok iyi yapıyorlar fiyatına göre sizce bu psuyu kullansam uyarmı 650w +80plus sertifikalı frisbynin psu su

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben Frisby , Rampage vs. gibi çin menşei ürünleri PSU , Monitör , SSD , RAM vs. gibi önemli ürünlerde tercih etmem. Bu ürünler ciddi arge ve deneyim gerektiren ürünlerdir. Ancak yok masraf olmasın derseniz kullanabilirsiniz sorun yok. Ama PSU sistemin kalbidir ki ani bir elektrik kesintisi ve ani tekrar gelmesi veya ani voltaj düzensizlikleri , ani akım vs. bir çok şey PSU yada sisteme PSU kalitesinden dolayı zarar verebilir. Bu diğer kaliteli ürünlerde de olabilir ama sizin üründe olasılık yüzdesi çok çok daha fazla. Ben sadece öneri yapıyorum gerisi size kalmış.

KS

furkanhasan1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tabikide hocam şuanlık hani bir kaç ay idare etsin derdindeyim ben şahsen yoksa tabikide asla kullanılmaz kalite bakımından sonuna kadar haklısınız [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]:) yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ettim dark guardianı seçtim çok olumlu geldi bana :)[/font]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri