metin 2 kasıyor ?

deadmane123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba uzun bir aradan sonra metin2 ye başlmaya karar verdim ve oyun aşırı derece de kasıyor ? 14 10 fps alıyorum yani gta 5.cs go da 120 fps üstü oynayabiliyorken metin2 de kasması nasıl oluyor ? yardımınıza ihtiyacım var
ryzen 5 2600
rx 570 o.c edition
asus b450m
8gb ram

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aynı oyunu bir arkadaşım oynuyor eşya satıyor para kazanmak için oynuyor bot ile. Ona gittiğim dönemlerde görüp neden bu kadar düşük FPS aldığını sordum ve oyunun genel olarak çok eski olduğunu ve hiçbir şekilde FPS artışı olacak bir ayar olmadığını söyledi. Bende iddalaşıp oturdum başına PC nin tam 1 saat 20 dk. kadar uğraştım süreyi unutmam başarısız 1 saat 20 dk. yok çözemedim. Oyundan kaynaklı bir sorun ve genel bir sorun. Ancak NVIDIA kart ve INTEL bir işlemci olan sistemde oynanabilir düzeye çıkıyor ki oda 30-40 FPS civarı. Sırf bunun için düşük segment bir NVIDIA kart ve INTEL işlemcili laptop aldı. :D Yani sorun sizde değil oyun odaklı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Oyun sürekli hareket halinde olması gerek harhangi bir durağan sahnede kasma ve ağarlaşma başlıyor dediğim gibi kesin bir çözüm bildiğim yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri