Metro 2033 Redux Kaplama Hatası

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar Ben Geçen Günlerde Metro 2033 Redux Oyununda En Düşük Ayarlarda Oyunu Oynamaya Karar Vermiştim Fakat Oyunda daha en başındaki episoddan başladım doğal olarak ve ilk oynayışım şuan elimde olan pc den ve kaplamalar yok yani nasıl desem içinden malzeme toplayabildiğimiz dolaplar komple görünmüyor oyunlarda kapıları açtığımız butonlar görünüyor fakat üstünde durdukları kutu yok elektrik kutusu yani kapılar yok oyunun başında yanımızda duran adam komple yok sadece etrafındaki eşyalar görünüyor elimizde tuttuğumuz silah yok dürbün falan görünüyor kolumuz yok saat havada uçuyor gibi gibi tabi doğal olarak yaratıklarıda göremiyorum ve göremediğim şeye vuramayacağım için oynayamıyorum bu kaplama olmaması hatasının bir düzeltimini de internette göremedim buraya sorayım dedim belki başına gelip bir şekilde düzeltebilmiş biri vardır 

İşlemci = i5 2500 
Anakart = Havlet-packet Hp elite compaque 8100 ( Bildiğim Kadarı İle )
Ekran Kartı = Yok (Yakın Zamanda Rx 550-/-560 Almayı Planlıyorum)
Ram = Kingstone 4*2gb=8gb 1333Mhz DDR3 
Depolama = 250Gb HDD
Güç Kaynağı = 320W

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ayarları en yüksek moda alıp denemenizi isteyeceğim sizden. Oynanmayacak kadar kötü olacaktır FPS ama bunu oyun ayarlarından mı kaynaklanıyor anlamak için denemenizi istiyorum.

Ayrıca oyun Crack ise bu forumda yardım alamazsınız. Crack oyun kullanıp Orijinal diye bilgi vermeyin lütfen çünkü Crack için kullanılan çözümler ile Orijinal için kullanılan çözümler farklı oluyor. Boşa zaman kaybı yaşamayalım.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ayarları en yüksek moda alıp denemenizi isteyeceğim sizden. Oynanmayacak kadar kötü olacaktır FPS ama bunu oyun ayarlarından mı kaynaklanıyor anlamak için denemenizi istiyorum.

Ayrıca oyun Crack ise bu forumda yardım alamazsınız. Crack oyun kullanıp Orijinal diye bilgi vermeyin lütfen çünkü Crack için kullanılan çözümler ile Orijinal için kullanılan çözümler farklı oluyor. Boşa zaman kaybı yaşamayalım.

oyunu Size Sormadan Önce En Yüksek Ayarlara Alıp Denemiştim Bende Acaba ondan Mı Diye Düşünüp Ama Bişey Değişmedi Yine Kaplamalar Yok Yine malzeme Kutularının Dışından İçined Ne Olduğunu Görmeye Devam Edebiliyordum Vb. Hatalara Bu Arada Oyun Kesinlikle Crack Deil Epic Games Den Almıştım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Biraz bakayım belki son güncellemede vs. olmuştur yada bir başka sorun vardır. Çözüm bulunca yazarım.

Sorununuzu anladım sanırım. PhysX odaklı bir ayardan kaynaklı görünüyor sebebi de ekran kartınızın olmaması. İşlemciniz DX11 destekli ama PhysX veya AMD alternatifi diğer motorlar işlemciniz tarafından kullanılamadığından sorun yaşıyorsunuz gibi duruyor. GPU birimi almadan sorun çözülmeyecek gibi duruyor ki diğer konunuzda zaten bunun ile alakalı önerilerimi yaptım size.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Biraz bakayım belki son güncellemede vs. olmuştur yada bir başka sorun vardır. Çözüm bulunca yazarım.

Sorununuzu anladım sanırım. PhysX odaklı bir ayardan kaynaklı görünüyor sebebi de ekran kartınızın olmaması. İşlemciniz DX11 destekli ama PhysX veya AMD alternatifi diğer motorlar işlemciniz tarafından kullanılamadığından sorun yaşıyorsunuz gibi duruyor. GPU birimi almadan sorun çözülmeyecek gibi duruyor ki diğer konunuzda zaten bunun ile alakalı önerilerimi yaptım size.

Yani Diğer Konuda Bahsettiğim (Teneke Kutuya Hayat Verme çabaları) Malzemeleri Aldığımda Olay Çözülür Diyorsunuz.
Teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri