Mevcut A21s telefonumu Iphone 7 ile takas etmem mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delfina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sahip olduğum Samsung A21s marka cihazı Iphone 7 ile takas etmeyi düşünüyorum. 
Telefon üzerinden oyun oynayan biri değilim, sadece sosyal medya, fotoğraf ve video çekmek için kullanıyorum. 
Akıcılık, ekran ve kamera konusunda özellikle video konusunda daha iyi bir performans alabilmek için böyle bir şey düşündüm
Sizce A21s i Iphone 7 ile takas etmek mantıklı mıdır?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben Apple cihazlarından pek anlamam ama kısaylama usulü baktığımda İphone 7 cihazı video kaydı olarka 4K çözünürlükte kayıt yapabiliyor A21S 1080p bu yönden Apple daha iyi. İphone 7 cihazında birde optik sabitleyici var A21S ürününde yok. Apple cihazında gece çekim özelliği yok birde o yönden kötü. Genel olarak bu artıları hariç A21S ürününü kamera MP değeri olarak daha yüksek. Ben olsam kamera deneyimi için daha farklı bir cihaza geçerdim. Apple yada Android fark etmez ama İphone 7 cihazı o kadar büyük farklar getirmiyor genel olarak kağıt üzerinde.

KS

Delfina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben Apple cihazlarından pek anlamam ama kısaylama usulü baktığımda İphone 7 cihazı video kaydı olarka 4K çözünürlükte kayıt yapabiliyor A21S 1080p bu yönden Apple daha iyi. İphone 7 cihazında birde optik sabitleyici var A21S ürününde yok. Apple cihazında gece çekim özelliği yok birde o yönden kötü. Genel olarak bu artıları hariç A21S ürününü kamera MP değeri olarak daha yüksek. Ben olsam kamera deneyimi için daha farklı bir cihaza geçerdim. Apple yada Android fark etmez ama İphone 7 cihazı o kadar büyük farklar getirmiyor genel olarak kağıt üzerinde.
Sağolun efendim dediklerinizi dikkate alarak seçim yapacağım ama muhtemelen batarya konusunda A21s cihazımdan daha düşük bir performans sağlayacak.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Apple cihazları işlemci ve işletim sistemi olarak farklı bir sınıfta oldukları için o 1900 küsür mAh batarya Android cihazlardaki 3000 küsür mAh bataryaya denk sayılır. Tabi ki A12S cihazındaki 5000 küsür mAh kadar performanslı olmayacak ama yine de çok kötü bir deneyim almazsınız pil olarak.

KS

Delfina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Apple cihazları işlemci ve işletim sistemi olarak farklı bir sınıfta oldukları için o 1900 küsür mAh batarya Android cihazlardaki 3000 küsür mAh bataryaya denk sayılır. Tabi ki A12S cihazındaki 5000 küsür mAh kadar performanslı olmayacak ama yine de çok kötü bir deneyim almazsınız pil olarak.

Öyleyse güzel. İlginiz için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri