Hocam bios sürümünü neden düşürmek istediniz?Arkadaslar b550 gaming edge son bios surumunu yuklemistim dusurmek icin mflashi actim siyah ekran verdi simdi pc acilmiyor yardim lutfen
Pcde droplar oluyordu.Hocam bios sürümünü neden düşürmek istediniz?
Ben usbyi nfts kullandigim icin oldu galiba ama simdi acilmiyor ki nasil duzelticem.Hocam bios sürümünü neden düşürmek istediniz?
Hocam keşke downgrade yapmak yerine default setup yapsaydınız. Problemle alakası bile olmayabilir. Bios sıkıntılı bir süreç.Pcde droplar oluyordu.
Default setup nasıl yapiliyor.Hocam keşke downgrade yapmak yerine default setup yapsaydınız. Problemle alakası bile olmayabilir. Bios sıkıntılı bir süreç.
şimdi açıldı pc ama bios erişimimi kaybettim tekrardan.Gpu flash kaldı tek çareHocam keşke downgrade yapmak yerine default setup yapsaydınız. Problemle alakası bile olmayabilir. Bios sıkıntılı bir süreç.