MH650 VS HS60 PRO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar. Corsair HS60 PRO ile MH650 arasında kaldım hangisi daha iyidir? Eğer farklı önerileriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önerinizi yapacağım.

1. Cougar Immersa Ti Stereo - 484 TL
  2. HyperX Cloud Core 7.1 - 759 TL
  3. Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 774 TL - Bu ve yukarıdaki Couger ürün benzer yapıdalar. 2 üründe titanyum kaplamalı özel sürücülere sahipler. Bu Pro Ti versiyonun 2 farkı var. Birincisi Stereo model 40mm sürücülere sahipken bu ürün 50mm sürücülere sahip. Bu 7.1 ürün olduğundan USB ile bağlanıyor buda ona yazılım desteği avantajı sağlıyor. Yukarıdaki üründe yazılım desteği yok.
Bu 3 ürün sizin bütçenize önerebileceğim en iyi ürünler. MH650 vs. onları geçin bu ürünler arasından tercih yapın derim. Ben Couger 7.1 seçerdim ama karar sizin tabi.

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerinizi yapacağım.

1. Cougar Immersa Ti Stereo - 484 TL
  2. HyperX Cloud Core 7.1 - 759 TL
  3. Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 774 TL - Bu ve yukarıdaki Couger ürün benzer yapıdalar. 2 üründe titanyum kaplamalı özel sürücülere sahipler. Bu Pro Ti versiyonun 2 farkı var. Birincisi Stereo model 40mm sürücülere sahipken bu ürün 50mm sürücülere sahip. Bu 7.1 ürün olduğundan USB ile bağlanıyor buda ona yazılım desteği avantajı sağlıyor. Yukarıdaki üründe yazılım desteği yok.
Bu 3 ürün sizin bütçenize önerebileceğim en iyi ürünler. MH650 vs. onları geçin bu ürünler arasından tercih yapın derim. Ben Couger 7.1 seçerdim ama karar sizin tabi.

Couger Phontum modelleri nasıldır? Şuanda pro modelini tercih edip 800 tl civarına çıkmayı pek düşünmüyorum açıkcası.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önerdiğim ürünün bir alt sınıfıdır. 7.1 versiyon seçmek isterseniz önerdiğim 3. numarayı alın. Yok iyi bir ürün olsun ama bütçemi aşmasın derseniz 1 numarayı öneririm. Stereo ama Titanyum kaplamalı sürücüler sayesinden tiz ve bass ayrımını oldukça başarılı yapar. Ses kasabilirsiniz yani o ürün ile.

Aslında itopyada Corsair Void Elite RGB 7.1 - 699 TL bu ürün indirimde ama bu ürün ile sorun yaşayan yerli yabancı çokça konu gördüm. O yüzden pek içim sinerek öneremiyorum. Ama alırım derseniz önermiş bulundum.

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerdiğim ürünün bir alt sınıfıdır. 7.1 versiyon seçmek isterseniz önerdiğim 3. numarayı alın. Yok iyi bir ürün olsun ama bütçemi aşmasın derseniz 1 numarayı öneririm. Stereo ama Titanyum kaplamalı sürücüler sayesinden tiz ve bass ayrımını oldukça başarılı yapar. Ses kasabilirsiniz yani o ürün ile.

Aslında itopyada Corsair Void Elite RGB 7.1 - 699 TL bu ürün indirimde ama bu ürün ile sorun yaşayan yerli yabancı çokça konu gördüm. O yüzden pek içim sinerek öneremiyorum. Ama alırım derseniz önermiş bulundum.

Şuanda Hyperx Cloud Stinger kullanıyorum. Bu önerdiğiniz Cougar İmmersa Ti modeli ile karşılaştırdığımızda daha alt bir modele mi geçmiş oluyorum yoksa daha üst seviye bir modele mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hayır daha alt bir modele geçmiş olmuyorsunuz. Hyperx Cloud Stinger kulaklığı marka içerisindeki en alt sınıf ürün. Yani önerdiğim ürünler ile kıyaslanmaz. Bence bütçeniz zaten 700 TL üzerine 59-75 TL daha ekleyip önerdiğim 2 veya 3 numaralı ürünü alın derim ki 3 numarayı alın bence. Eğer ille de yok 7.1 olsun ve bütçemi aşmasın derseniz ve markaya takılmazsanız Rampage R81 Champion 7.1 - 674 TL ürününü öneririm. Oldukça başarılı bir üründür. Önerdiklerim arasında 1 numaraya alternatif olur 7.1 özelliği artısı ile. Eğer ille marka olsun 7.1 olsun derseniz HP Omen Blast 1A858AA 7.1 - 607 TL fiyata bunu öneririm Rampage ürün kadar iyi değil ama onunla yarışır.

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hayır daha alt bir modele geçmiş olmuyorsunuz. Hyperx Cloud Stinger kulaklığı marka içerisindeki en alt sınıf ürün. Yani önerdiğim ürünler ile kıyaslanmaz. Bence bütçeniz zaten 700 TL üzerine 59-75 TL daha ekleyip önerdiğim 2 veya 3 numaralı ürünü alın derim ki 3 numarayı alın bence. Eğer ille de yok 7.1 olsun ve bütçemi aşmasın derseniz ve markaya takılmazsanız Rampage R81 Champion 7.1 - 674 TL ürününü öneririm. Oldukça başarılı bir üründür. Önerdiklerim arasında 1 numaraya alternatif olur 7.1 özelliği artısı ile. Eğer ille marka olsun 7.1 olsun derseniz HP Omen Blast 1A858AA 7.1 - 607 TL fiyata bunu öneririm Rampage ürün kadar iyi değil ama onunla yarışır.

Çok kararsız kaldım. Aslında 700 den ucuz modellere yönelmek istiyorum ama aynı zamanda da Void çok güzel duruyor. 700 den ucuz modeller arasında da kararsız kaldım aslında çünkü cougar pek tercih edilen bir marka değil ve pek bilgim de  yok diğer yandan HP ile ilgili incelemeler de bulamadım bu yüzden ikisi hakkında da çok fikir sahibi olamadım tek karar verdiğim şey rampage istemediğim oldu. Şuanda HP ile İmmersa Ti arasında hangisini tercih etmem daha mantıklı olur? Cougar markası nasıldır sorun çıkartırmı?

Bir de https://www.incehesap.com/hp-x1000-7hc43aa-kablosuz-gaming-kulaklik-fiyati-47426/ şöyle bir kulaklık gördüm bunun hakkında bilginiz varmı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Attığınız HP ürünü bende biliyorum görmedim değil yani. Önerdiklerim arasında pek öne çıkan bir model değil ama iş görür sizin kullandığınız üründen iyidir.

Couger markası sizin bilginize göre pek tercih edilen bir marka değil. Ürün yurtdışında da bizim ülkemizde de oldukça popüler iyi bir markadır. Bilginizi tazelemek için anlatmak istedim. Sorunuza net olarak Couger üründen yana kullanın diye son bir not düşmek istedim.

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Attığınız HP ürünü bende biliyorum görmedim değil yani. Önerdiklerim arasında pek öne çıkan bir model değil ama iş görür sizin kullandığınız üründen iyidir.

Couger markası sizin bilginize göre pek tercih edilen bir marka değil. Ürün yurtdışında da bizim ülkemizde de oldukça popüler iyi bir markadır. Bilginizi tazelemek için anlatmak istedim. Sorunuza net olarak Couger üründen yana kullanın diye son bir not düşmek istedim.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kablosuza ne kadar ihtiyacım var ona karar verip tercihimi ona göre yapıcam bu iki ürün arasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri