Merhabalar, Xiaomi Mi 9t Pro sahibiyim ve telefon güncelleme yapıyordu. (telefon bende değildi, güncellemeyi başlatmış bir akrabam) sonra bu güncelleme buga girdi, bitmek bilmedi ve bu güncelleme sistemin kendi güncellemesi gibi değil gibiydi normalde farklı ekran gelirdi bu seferki ekran aynı güç ve ses arttırma tuşu ile girdiğimiz ekrana benziyordu. Sonra ben telefonu kapattım. Tekrar açtığımda sürekli xiaomi logosu geliyordu ve kapanıp tekrar açılıyordu (ana ekrana bile girmiyordu sadece xiaomi logosunu görebiliyorduk) sonrasında ise telefonu yedekledim (kendi bilgisayarıma) sonrasında da aynı panelden resetledim ve tekrar başlat dedim. tekrar başlat dedikten sonra da işte dediğim gibi fastboot ekranında kaldı ve hiçbir şey yapamıyorum, kapatıp tekrar açsam yine 1 sn falan xiaomi logosu geliyor sonra fastboot, ses arttırma ve güç tuşuna basınca da herhangi bir yere girmiyor yine fastboot ekranı. telefona rom da atamadım çünkü pcye bağlayınca sadece şarj oluyor ben depolamasına giremiyorum (fastboot ekranı çıkmadan önce panelden girebiliyordum) yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz, şimdiden teşekkürler.