Microsoft xbox one s alınır mı

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Selamun aleyküm değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı hayalim bilgisayardan oyun oynamaktı ama ne yazikki ailemin bütçesi yetersiz bir arkadşaım dediki Microsoft xbox one s al çoğu oyun var zaten oynayacağım oyunlar fifa gta 5 rdr 2 çoğunlukla bunlar diğer oyunlarda var tabi sizce 5500tlye 2 kollusu alınır mı yani neden playstation 4den daha ucuz xbox one s bir sorunumu var şimdiden cevap verenlere teşekkür ediyorum

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Sanırım yanlış yazıldı Series S olacaktı. One S o fiyat etmez. One x belki ama onunda güncelliği pek kalmadı yanlış hatırlamıyorsam.
Series S alınır. Hem güncel hem de uygun fiyata yüksek kalitede oyun deneyimi sunar. Arkadaşıma aldırdım çok memnun. Daha öncesinde one x sahibiydim

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Selamun aleyküm değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı hayalim bilgisayardan oyun oynamaktı ama ne yazikki ailemin bütçesi yetersiz bir arkadşaım dediki Microsoft xbox one s al çoğu oyun var zaten oynayacağım oyunlar fifa gta 5 rdr 2 çoğunlukla bunlar diğer oyunlarda var tabi sizce 5500tlye 2 kollusu alınır mı yani neden playstation 4den daha ucuz xbox one s bir sorunumu var şimdiden cevap verenlere teşekkür ediyorum
One S ise güncel değil One X te güncel değil yani şu an olan serisinin bir alt serisi, Series X ise ikinci el mi 5.5k ya , çünkü en düşük 13k en güncel

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
O fiyata PS4 almak daha mantıklı hem oyun kalitesi olarak hemde yeni gelen ps pass ile hala güncel oyunları alıyor 2025e kadarda almaya devam edicek 2025 den sonra satıp xbox yada ps5 alınabilir ama bu fiyatlara ps4 hala en mantıklı seçim olacaktır

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Ps4 alma uzun süreli kullanılacak bir cihaz değil ki 2020 üst sürümü ps5 çıkmış (ps4 ise 2013 yılından kalma bir cihaz donanımı ileriye yönelik yatırım yapılacak bir cihaz değil) aynı sene Series S ile X çıkmış . Sahibinden de ikinci el Series S ler dediğin fiyatlara tr garantili garantisi devam eden var bir Yurt dışı açılmamış denilenler o fiyat bandında tr garantili al ama elden test ederek al hepsini kontrol ettir garantisine kadar, gta 5, rdr 2 bende şu an bedava ultimate var içinde yok ayrı alınabilir , sürekli oyun oynuyorsan belli bir fiyattan kütüphanesi de güzel , ya da sürekli yeni xbox hesaplarıyla bedava ulti kovalarsın :)

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Sanırım yanlış yazıldı Series S olacaktı. One S o fiyat etmez. One x belki ama onunda güncelliği pek kalmadı yanlış hatırlamıyorsam.
Series S alınır. Hem güncel hem de uygun fiyata yüksek kalitede oyun deneyimi sunar. Arkadaşıma aldırdım çok memnun. Daha öncesinde one x sahibiydim
Ps4 alma uzun süreli kullanılacak bir cihaz değil ki 2020 üst sürümü ps5 çıkmış (ps4 ise 2013 yılından kalma bir cihaz donanımı ileriye yönelik yatırım yapılacak bir cihaz değil) aynı sene Series S ile X çıkmış . Sahibinden de ikinci el Series S ler dediğin fiyatlara tr garantili garantisi devam eden var bir Yurt dışı açılmamış denilenler o fiyat bandında tr garantili al ama elden test ederek al hepsini kontrol ettir garantisine kadar, gta 5, rdr 2 bende şu an bedava ultimate var içinde yok ayrı alınabilir , sürekli oyun oynuyorsan belli bir fiyattan kütüphanesi de güzel , ya da sürekli yeni xbox hesaplarıyla bedava ulti kovalarsın :)
One S ise güncel değil One X te güncel değil yani şu an olan serisinin bir alt serisi, Series X ise ikinci el mi 5.5k ya , çünkü en düşük 13k en güncel
https://ty.gl/4dxn4quo81 bahsettiğiniz konsol bu dimi bunu mu sipariş edeyim çoğu bilgisayar oyununu oynatırmı birde sonradan mesela çakma oyun kolu alsak neolur 200tllik falan xbox kolları bin telede

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Evet, bahsedilen cihaz o. Geriye uyumluluk olduğu için xboxa çıkmış her oyunu oynatır. Ben ucuz kol almadım hiç ama bir arkadaşta, uzun kablolu olan vardı ve memnundu. Ürünü almadan yorumlarla kontrol edebilirsiniz

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Evet, bahsedilen cihaz o. Geriye uyumluluk olduğu için xboxa çıkmış her oyunu oynatır. Ben ucuz kol almadım hiç ama bir arkadaşta, uzun kablolu olan vardı ve memnundu. Ürünü almadan yorumlarla kontrol edebilirsiniz
Hocam bu konsolun kolları kablolumu şarj mı ediyoruz bizde oyunlar sadece dijitalmi yoksa cd girişide mevcutmu

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Birde hocam kardeşimle veya arkadaşımla oynasam aynı cihazdan ekran her oyunda 2ye bölünür mü

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Cd girişi yok series s cihazında.
Normalde pil ile çalışıyor. Şarj ünitesi alırsan uzun kabloyla şarj edebilirsin. Pil kullanmayı düşünürsende doldurulabilir piller ve şarj cihazını alman lazım.
Oyunlar destekliyorsa ekran bölünüyor. Örneğin rocket ligde oluyordu. Bazı oyunlar müsait olmayınca golf gibi sırayla oynanıyor. Ninja kaplumbağalar gibi arcane oyunlarda ekranda beraber ileriliyorsunuz.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Cd girişi yok series s cihazında.
Normalde pil ile çalışıyor. Şarj ünitesi alırsan uzun kabloyla şarj edebilirsin. Pil kullanmayı düşünürsende doldurulabilir piller ve şarj cihazını alman lazım.
Oyunlar destekliyorsa ekran bölünüyor. Örneğin rocket ligde oluyordu. Bazı oyunlar müsait olmayınca golf gibi sırayla oynanıyor. Ninja kaplumbağalar gibi arcane oyunlarda ekranda beraber ileriliyorsunuz.
Rrdr 2 gta 5de vesayre bölünüyor mu birde şarj cihazı linki atarmısınız birtane yoksa bunun yanında mı geliyor nası oluyor pil falan hiç anlamadım

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Birde evimde 4k tv var konsol 2k yırtılma olurmu bulanıklık falan bulanıklık oluyor diyenleri gördümde

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
4k da sorun olmuyor destekliyor.
Kol içerisinde kumanda gibi pil yeri var ve içerisinde pil ile geliyor. Sürekli tek kullanımlık pil almak çok maliyetli oluyordu daha önceki hesabıma göre. Ya şerj edilebilen piller ya da şarj kiti.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
4k da sorun olmuyor destekliyor.
Kol içerisinde kumanda gibi pil yeri var ve içerisinde pil ile geliyor. Sürekli tek kullanımlık pil almak çok maliyetli oluyordu daha önceki hesabıma göre. Ya şerj edilebilen piller ya da şarj kiti.
Ben şey duydum işte 4kde pikselleşiyor rdr2de falan görüntü çok mu kötü olur monitör mü almam gerekir 1080plik mesela

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
4k da pikselleşme yaşamadım one x ile. Arkadaşımda series s 4k da oynadım tv de bir sorunla karşılaşmadım. Görüntü net ve akıcıydı.
Şarj kitinde fiyat bilgisi eklemedim, ürün açıklaması sadece.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
olur. Ama şarj etmek içinde cihaz alman lazım. imkanın varsa daha önce link attığım cihazı alırsan daha rahat olur. Sürekli kapağı açıp pil değiştirmekten daha iyidir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri