4K denedim 16:9 denedim 256X256 çıkarıyor arabanın tamamı bile gözükmüyor.Sonuna 16:9 yazarsanız ve 4 k falan yazarsanız daha yüksek çözünürlükte oluyor diye biliyorum en son zaten kaliteyi yükseltiyorsunuz
4K denedim 16:9 denedim 256X256 çıkarıyor arabanın tamamı bile gözükmüyor.Sonuna 16:9 yazarsanız ve 4 k falan yazarsanız daha yüksek çözünürlükte oluyor diye biliyorum en son zaten kaliteyi yükseltiyorsunuz
Rica ederim, beğenmene sevindim ^-^) istersen konuya sayfanın bağlantısınıda ekle arayacak kişi tek tek alta inmesin.Şu an bunları yaptım insanı beynini kullanmaya zorluyor ne yapsam diye düşünüyorsunuz sürekli ve aynı zamanda çok keyifli denemelisiniz @SmileFate sana çok teşekkür ederim.
Döküman sayfasına göre çizime parametler de eklenebiliyormuş. Çizmesini istediğiniz şeyin sonundaSonuna 16:9 yazarsanız ve 4 k falan yazarsanız daha yüksek çözünürlükte oluyor diye biliyorum en son zaten kaliteyi yükseltiyorsunuz
--ar 16:9
yazmak yeterli olacaktır. Detay ve kalite içinde --q 0.25/0.5/1/2
/ = veya/prefer option set
yazıp parametreleri belirlerseniz sanırım yazacağınız tüm çizimlerde bu kuralları varsayılan olarak kabul edecek ve ona göre çizim sunucak. https://midjourney.gitbook.io/docs/user-manual#prompt-preferences-and-settingsDediğiniz kodu yaptım ve daha büyük halde resim geldi , teşekkürler.Rica ederim, beğenmene sevindim ^-^) istersen konuya sayfanın bağlantısınıda ekle arayacak kişi tek tek alta inmesin.
Son dünyalı fotoğrafta, tam olarak ne yaptırmak istedin merak ettim, ilginç geldi biraz.
Döküman sayfasına göre çizime parametler de eklenebiliyormuş. Çizmesini istediğiniz şeyin sonunda--ar 16:9
yazmak yeterli olacaktır. Detay ve kalite içinde--q 0.25/0.5/1/2
/ = veya
Daha fazla parametre ve komut için: https://midjourney.gitbook.io/docs/user-manual
/prefer option set
yazıp parametreleri belirlerseniz sanırım yazacağınız tüm çizimlerde bu kuralları varsayılan olarak kabul edecek ve ona göre çizim sunucak. https://midjourney.gitbook.io/docs/user-manual#prompt-preferences-and-settings
İstediğinize göre u1 u2 u3 u4 e tıklayacaksınız büyük hali tek olarak çıkacak ve onun da çözünürlüğünü arttırabilirsinizHocam her yazdığımda 4 resimi 1 karede sunuyor. Nasıl 1 resimi tek karede alıcam? Mesela siz yapmışsınız ağaçta dünyada ejderha yüzlü çiçekte vs.
tony stark wearing a wanda costume:![]()
Hocam sonuna 4k realistic vb şeyler yazarsanız daha gerçeğe yakın şeyler çıkıyor deneyimlerime göre tabi bu.Hocam her yazdığımda 4 resimi 1 karede sunuyor. Nasıl 1 resimi tek karede alıcam? Mesela siz yapmışsınız ağaçta dünyada ejderha yüzlü çiçekte vs.
Tamamdır hocam saolun.İstediğinize göre u1 u2 u3 u4 e tıklayacaksınız büyük hali tek olarak çıkacak ve onun da çözünürlüğünü arttırabilirsiniz
Tamamdır hocam denerim.Hocam sonuna 4k realistic vb şeyler yazarsanız daha gerçeğe yakın şeyler çıkıyor deneyimlerime göre tabi bu.
Son resimde Tony'e zorla başörtü mü takmış Yz?Hocam her yazdığımda 4 resimi 1 karede sunuyor. Nasıl 1 resimi tek karede alıcam? Mesela siz yapmışsınız ağaçta dünyada ejderha yüzlü çiçekte vs.
Ben de bir çok kez Iron man ile ilgili şey yazdım hep hayali şeyler sunuyor benzerliği çok az.the dying ironman
Bunu yazdım bu görseli aldım.
Bu alandaki bazı projelerde gerçek insan yüzleri kötüye kullanım olmaması için engelli bunda da öyle bir şey olabilirBen de bir çok kez Iron man ile ilgili şey yazdım hep hayali şeyler sunuyor benzerliği çok az.
Biraz daha gelişmesi gerek bariz hataları var.Supergirl ve The Flash'ın olduğu wallpaper istedim sanırım Flash temalı falan anladıDetaylandırmadan önce gözü daha iyidi
![]()
Evet hocam bot marvel izlememiş galibaBen de bir çok kez Iron man ile ilgili şey yazdım hep hayali şeyler sunuyor benzerliği çok az.
Yok hocamSon resimde Tony'e zorla başörtü mü takmış Yz?![]()
Evet hocam ilerde geliştirirler belki. İyi olur yani.Biraz daha gelişmesi gerek bariz hataları var.
Ben onu geç öğrendim ya. Bir sürü mustang fotoğrafı denedim hakkımın bittiğini mesaj ile öğrendim. İçimde kalan turbolu ve süperşarjlı bir motora sahip mustang yapmaktı ama bot işte yapamadı. İstediğim gibi olmadı.Yok hocam, wanda kostümü giyen tony stark yazdım böyle çıktı. Şimdi bir kaç fotoğraf yapıp pinterest dünyasına girmeyi düşünüyorum. 15-16 hakkım falan kaldı .
Ahbe hocamBen onu geç öğrendim ya. Bir sürü mustang fotoğrafı denedim hakkımın bittiğini mesaj ile öğrendim. İçimde kalan turbolu ve süperşarjlı bir motora sahip mustang yapmaktı ama bot işte yapamadı. İstediğim gibi olmadı.
Ben onu geç öğrendim ya. Bir sürü mustang fotoğrafı denedim hakkımın bittiğini mesaj ile öğrendim. İçimde kalan turbolu ve süperşarjlı bir motora sahip mustang yapmaktı ama bot işte yapamadı. İstediğim gibi olmadı.