Midjourney mükemmel bir şey !!!

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Şu an bunları yaptım insanı beynini kullanmaya zorluyor ne yapsam diye düşünüyorsunuz sürekli ve aynı zamanda çok keyifli denemelisiniz @SmileFate sana çok teşekkür ederim.
Rica ederim, beğenmene sevindim ^-^) istersen konuya sayfanın bağlantısınıda ekle arayacak kişi tek tek alta inmesin.

Son dünyalı fotoğrafta, tam olarak ne yaptırmak istedin merak ettim, ilginç geldi biraz.

Sonuna 16:9 yazarsanız ve 4 k falan yazarsanız daha yüksek çözünürlükte oluyor diye biliyorum en son zaten kaliteyi yükseltiyorsunuz
Döküman sayfasına göre çizime parametler de eklenebiliyormuş. Çizmesini istediğiniz şeyin sonunda --ar 16:9 yazmak yeterli olacaktır. Detay ve kalite içinde --q 0.25/0.5/1/2 / = veya

Daha fazla parametre ve komut için: https://midjourney.gitbook.io/docs/user-manual

/prefer option set yazıp parametreleri belirlerseniz sanırım yazacağınız tüm çizimlerde bu kuralları varsayılan olarak kabul edecek ve ona göre çizim sunucak. https://midjourney.gitbook.io/docs/user-manual#prompt-preferences-and-settings

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Rica ederim, beğenmene sevindim ^-^) istersen konuya sayfanın bağlantısınıda ekle arayacak kişi tek tek alta inmesin.

Son dünyalı fotoğrafta, tam olarak ne yaptırmak istedin merak ettim, ilginç geldi biraz.

Döküman sayfasına göre çizime parametler de eklenebiliyormuş. Çizmesini istediğiniz şeyin sonunda --ar 16:9 yazmak yeterli olacaktır. Detay ve kalite içinde --q 0.25/0.5/1/2 / = veya

Daha fazla parametre ve komut için: https://midjourney.gitbook.io/docs/user-manual

/prefer option set yazıp parametreleri belirlerseniz sanırım yazacağınız tüm çizimlerde bu kuralları varsayılan olarak kabul edecek ve ona göre çizim sunucak. https://midjourney.gitbook.io/docs/user-manual#prompt-preferences-and-settings
Dediğiniz kodu yaptım ve daha büyük halde resim geldi , teşekkürler.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
the dying ironman
Bunu yazdım bu görseli aldım.

Ekli dosyalar

• EnesW_the_dying_ironman_34f56f6f-0333-4f5d-a5a9-ad288cde3e2e.png
    EnesW_the_dying_ironman_34f56f6f-0333-4f5d-a5a9-ad288cde3e2e.png
    414.6 KB · Görüntüleme: 15

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam her yazdığımda 4 resimi 1 karede sunuyor. Nasıl 1 resimi tek karede alıcam? Mesela siz yapmışsınız ağaçta dünyada ejderha yüzlü çiçekte vs.
tony stark wearing a wanda costume: :D

Ekli dosyalar

• EnesW_tony_stark_wearing_a_wanda_costume_3fdb3839-5f27-4413-b869-623d3e281bcd.png
    EnesW_tony_stark_wearing_a_wanda_costume_3fdb3839-5f27-4413-b869-623d3e281bcd.png
    469.6 KB · Görüntüleme: 10
KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Hocam her yazdığımda 4 resimi 1 karede sunuyor. Nasıl 1 resimi tek karede alıcam? Mesela siz yapmışsınız ağaçta dünyada ejderha yüzlü çiçekte vs.
İstediğinize göre u1 u2 u3 u4 e tıklayacaksınız büyük hali tek olarak çıkacak ve onun da çözünürlüğünü arttırabilirsiniz

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Hocam sonuna 4k realistic vb şeyler yazarsanız daha gerçeğe yakın şeyler çıkıyor deneyimlerime göre tabi bu.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Supergirl ve The Flash'ın olduğu wallpaper istedim sanırım Flash temalı falan anladı :unsure: Detaylandırmadan önce gözü daha iyidi

Emir_SmileFate__Supergirl_vs_The_Flash_large_wallpaper_42f62553-8f80-471c-b279-e398432feb5a.png

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Son resimde Tony'e zorla başörtü mü takmış Yz? :D
Yok hocam :D , wanda kostümü giyen tony stark yazdım böyle çıktı. Şimdi bir kaç fotoğraf yapıp pinterest dünyasına girmeyi düşünüyorum. 15-16 hakkım falan kaldı .

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Yok hocam :D , wanda kostümü giyen tony stark yazdım böyle çıktı. Şimdi bir kaç fotoğraf yapıp pinterest dünyasına girmeyi düşünüyorum. 15-16 hakkım falan kaldı .
Ben onu geç öğrendim ya. Bir sürü mustang fotoğrafı denedim hakkımın bittiğini mesaj ile öğrendim. İçimde kalan turbolu ve süperşarjlı bir motora sahip mustang yapmaktı ama bot işte yapamadı. İstediğim gibi olmadı.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ben onu geç öğrendim ya. Bir sürü mustang fotoğrafı denedim hakkımın bittiğini mesaj ile öğrendim. İçimde kalan turbolu ve süperşarjlı bir motora sahip mustang yapmaktı ama bot işte yapamadı. İstediğim gibi olmadı.
Ahbe hocam :D . Başka e posta ile oluyormuş yeni dc hesabı açın yapın.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836

Farklı bir Discord ile deneyin
grid_0.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri