Öncelikle şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Uzatmadan konuya giriş yapayım.
Ben mimarlık okuyorum aynı zamanda da oyun oynamayı da seven biriyim.Bilgisayarımın bana çoğu konuda yetersiz geldiği kanısına vardım. Belki de 1 2 ekleme ile (yapabiliyorsam eğer) düzelecek bir sıkıntıdır diye sizlere danışmak istedim. Bu konularda pek bir bilgim yok açıkçası. Aşağıya bilgisayarımın özelliklerini vs yazacağım. Sizce bilgisayarım bana yeterli olur mu yoksa değiştirmem gerekiyor mu?Oyunlarda ve çizim programlarında yavaş kaldığını düşünüyorum. Eğer değiştirmem gerekiyorsa hangi laptopları önerirsiniz. Ortalama bütçem 7K-9K arası.
Mevcut bilgisayarımın özellikleri şu şekildedir.
[*]İşlemci Ön Bellek:6 MB
[*]İşlemci Numarası:8250U
[*]İşlemci Teknolojisi:Core i5
[*]İşlemci Markası:Intel
[*]İşlemci Hızı:1.6 GHz Turbo Boost 3.4 GHz
[*]Ram (Sistem Belleği): 8 GB
[*]Ram Tipi
DR4
[*]Disk Kapasitesi:1 TB
[*]Disk Türü:SATA
Eksik bir şey varsa diye linki de ekliyorum;
https://www.vatanbilgisayar.com/len...am-1tb-hdd-15-6-2gb-w10.html#urun-ozellikleri
Ben mimarlık okuyorum aynı zamanda da oyun oynamayı da seven biriyim.Bilgisayarımın bana çoğu konuda yetersiz geldiği kanısına vardım. Belki de 1 2 ekleme ile (yapabiliyorsam eğer) düzelecek bir sıkıntıdır diye sizlere danışmak istedim. Bu konularda pek bir bilgim yok açıkçası. Aşağıya bilgisayarımın özelliklerini vs yazacağım. Sizce bilgisayarım bana yeterli olur mu yoksa değiştirmem gerekiyor mu?Oyunlarda ve çizim programlarında yavaş kaldığını düşünüyorum. Eğer değiştirmem gerekiyorsa hangi laptopları önerirsiniz. Ortalama bütçem 7K-9K arası.
Mevcut bilgisayarımın özellikleri şu şekildedir.
[*]İşlemci Ön Bellek:6 MB
[*]İşlemci Numarası:8250U
[*]İşlemci Teknolojisi:Core i5
[*]İşlemci Markası:Intel
[*]İşlemci Hızı:1.6 GHz Turbo Boost 3.4 GHz
[*]Ram (Sistem Belleği): 8 GB
[*]Ram Tipi
[*]Disk Kapasitesi:1 TB
[*]Disk Türü:SATA
Eksik bir şey varsa diye linki de ekliyorum;
https://www.vatanbilgisayar.com/len...am-1tb-hdd-15-6-2gb-w10.html#urun-ozellikleri