sürekli mavi ekran aldığım için minidump dosyalarına bakmak istedim 4 tane minidump dosyasında da aynı yer kırmızı işaretli ve file description yazan yerde NT Kernel & system yazıyor bundan nasıl kurtulabilirim
Minidump dosyanızı paylaşabilir misiniz ?
Bende dosya gözükmüyor , başka bir siteye yükleyip link atabilirsiniz.
hocam asus prime b550m-k anakartım var corsair 8gb 2400mhz ram kullanıyorum ama 2133mhz'da çalışıyor biostan 2400e çekince asus ekranında kalıyor mhz'dan kaynaklı olabilir mi
Hocam bu sistem için bir zararı olucağını sanmıyorum bilgisayar ve diğer yazılımları optimize etmeye yarar. Mavi ekran almanızın sebebi ramlerden dolayı olabilir.
Microsofttan baktım bir zararı yokmuş.
işlemciniz nedir?hocam asus prime b550m-k anakartım var corsair 8gb 2400mhz ram kullanıyorum ama 2133mhz'da çalışıyor biostan 2400e çekince asus ekranında kalıyor mhz'dan kaynaklı olabilir mi
mhzdan kaynaklı olucağını sanmıyorumhocam asus prime b550m-k anakartım var corsair 8gb 2400mhz ram kullanıyorum ama 2133mhz'da çalışıyor biostan 2400e çekince asus ekranında kalıyor mhz'dan kaynaklı olabilir mi
ryzen 5 5500 işlemciişlemciniz nedir?
mhzdan kaynaklı olucağını sanmıyorum
ryzen 5 5500'ün 3200mhz destekliyor.ryzen 5 5500 işlemci
biostan mhz yükseltince açılış asus yazısında kalıyor çıkmaza giriyorum biraz ordaryzen 5 5500'ün 3200mhz destekliyor.
Anakartınız 4400mhz yani 2400mhz çalışması lazım.
biostan mhz yükseltince açılış asus yazısında kalıyor çıkmaza giriyorum biraz orda
youtube'da video izlerken oyun oynarken bir anda oluyor şuan ram mhz'ı 2133hocam mavi ekran ram frekansı arttırmaya çalıştığınızda mı oluyor yoksa normal masaüstündeyken felan mı
hocam sorun ozaman ya ramlerinizde yada ekran kartınızda ekran kartı sürücünüz güncel değil mi?youtube'da video izlerken oyun oynarken bir anda oluyor şuan ram mhz'ı 2133
ekran kartı sürücüm güncel hocam ram değiştiricem büyük ihtimalle b550m-k için bir ram öneriniz var mı pekihocam sorun ozaman ya ramlerinizde yada ekran kartınızda ekran kartı sürücünüz güncel değil mi?
büyük ihtimalle evet sorun ramlerde.ekran kartı sürücüm güncel hocam ram değiştiricem büyük ihtimalle b550m-k için bir ram öneriniz var mı peki