Yardım Minidump Ntoskrnl.exe Hatası

mehmetm.k

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
sürekli mavi ekran aldığım için minidump dosyalarına bakmak istedim 4 tane minidump dosyasında da aynı yer kırmızı işaretli ve file description yazan yerde NT Kernel & system yazıyor bundan nasıl kurtulabilirim
1.png

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Ramlerinizi test ettiniz mi Memtes86 ile ramlerinizi bir kontrol edin bu sorunların çoğu ramlerden dolayı oluyor.

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84

Hocam bu sistem için bir zararı olucağını sanmıyorum bilgisayar ve diğer yazılımları optimize etmeye yarar. Mavi ekran almanızın sebebi ramlerden dolayı olabilir.

Microsofttan baktım bir zararı yokmuş.

Son düzenleme:
KS

mehmetm.k

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Hocam bu sistem için bir zararı olucağını sanmıyorum bilgisayar ve diğer yazılımları optimize etmeye yarar. Mavi ekran almanızın sebebi ramlerden dolayı olabilir.

Microsofttan baktım bir zararı yokmuş.
hocam asus prime b550m-k anakartım var corsair 8gb 2400mhz ram kullanıyorum ama 2133mhz'da çalışıyor biostan 2400e çekince asus ekranında kalıyor mhz'dan kaynaklı olabilir mi

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
hocam asus prime b550m-k anakartım var corsair 8gb 2400mhz ram kullanıyorum ama 2133mhz'da çalışıyor biostan 2400e çekince asus ekranında kalıyor mhz'dan kaynaklı olabilir mi
işlemciniz nedir?

mhzdan kaynaklı olucağını sanmıyorum

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
ekran kartı sürücüm güncel hocam ram değiştiricem büyük ihtimalle b550m-k için bir ram öneriniz var mı peki
büyük ihtimalle evet sorun ramlerde.
ram için ayrı bir konu açıp yardım alabilirsiniz burayı daha çok doldurmayalım artık :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri