- Konu Sahibi
Var mı bütçeye uygun tavsiyeniz 15k için?Hocam arada çok büyük bir fark var.
Siz hissetmeseniz bile ekran kartı aşırı düşük bir performans verir.
Var mı bütçeye uygun tavsiyeniz 15k için?Hocam arada çok büyük bir fark var.
Siz hissetmeseniz bile ekran kartı aşırı düşük bir performans verir.
Var mı bütçeye uygun tavsiyeniz 15k için?
Bunu yapmak için hangi yönde bileşen lazım bilmiyorum ama büyük ihtimalle işlemci önemlidir. Aşağıdaki sistemde 12100F işlemcisi iyi. 4 Çekirdek ama performansı iyi ve ekran kartı da RTX3050 , yazılım tarafında başarılıdır. İsterseniz hafızayı arttırırsınız.
![]()
HAQQUS- 3 IN 1 / INTEL i3-12100F / GTX-1650 # RTX 3050 # RX6600 / 480 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Aşağıdaki sistem ise ekran kartı olarak 3050 den çok geride ama işlemcisi biraz daha iyi. Ben olsam yukardaki sistemi alırdım ama yine de alternatif olarak bunu paylaşıyorum.
Sistem Bileşenleri
AMD Ryzen 5 5600 4.4GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
MSI B450M-A PRO MAX Anakart
ADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek
GAINWARD GTX 1650 GHOST 4GB Ekran kartı
COOLER MASTER MB311L ARGB TEMPERED GLASS 3xARGB MESH Kasa
SHARKOON SHP-650 V2 650W 80+ EU Güç kaynağı
KINGSTON A2000 500GB M.2 2200-2000MB/s SSD
Seçeneklerde fps var.Haqqus 3in1 Rezaleti ve Mağduriyetim (GencerGaming)
Öncelikle merhaba, daha önce hiç foruma konu açmadım yanlışım olursa affola. Haqqus 3in1 kampanyasından bir pc aldım ekstra bir ücret ödeyerek rx6600'e yükselttim fakat bilgisayar yandı. PUF oldu desem yeridir. Ben çok fazla bilgisayar parçalarından anlamam, ürünün içinde performax adlı bir...forum.pchocasi.com.tr
Fps değil FSP.Seçeneklerde fps var.
Bütçelik bir durum yok 0₺ ile fsp yapabiliyor. Syqex e bu sistemi alan birinin psu su patladı dedim oda fsp yi belirtti. Yani kullanıcu psu yu fsp yapması gerektiğini anlamıştır. Fsp evet fps değil biliyoruz.Fps değil FSP.
Bilgisayarı iyi bilmeyen bir kişi FSP'yi nereden bilsin belki de bütçesi yetmedi değiştiremedi.O zaman bir C4 lemi kullansın.Zaten kullanamamış da.PATLAMIŞ
Hocam alan kişi nereden bilsin FSP'nin iyi olduğunu Allah'ını seversen o psu kötüyse koyma FSP kalsın niye koyuyorsun illa C4'ü ben onu anlatmaya çalışıyorum.Kasa'daki kablo bağlamayı zaten bakmaya gerek yok daha fazla bu konu hakkında yazmaya da gerek yok İyi forumlar.Bütçelik bir durum yok 0₺ ile fsp yapabiliyor. Syqex e bu sistemi alan birinin psu su patladı dedim oda fsp yi belirtti. Yani kullanıcu psu yu fsp yapması gerektiğini anlamıştır. Fsp evet fps değil biliyoruz.
Haklısınız fspnin iyi olduğunu bilmez ama yanıt verdiğin mesajımda "Syqex e bu sistemi alan birinin psu su patladı dedim oda fsp yi belirtti. Yani kullanıcu psu yu fsp yapması gerektiğini anlamıştır. " Cümlesini kurdum bence buradan anlar iyi olduğu. Neyse gereksiz uzatmayalım iyi forumlar.Hocam alan kişi nereden bilsin FSP'nin iyi olduğunu Allah'ını seversen o psu kötüyse koyma FSP kalsın niye koyuyorsun illa C4'ü ben onu anlatmaya çalışıyorum.Kasa'daki kablo bağlamayı zaten bakmaya gerek yok daha fazla bu konu hakkında yazmaya da gerek yok İyi forumlar.
İ5 12400f, rtx 2060 ve 16-32gb ram sizin için ideal olacaktır.Android studio için emülatör kullanırken gpu, normal kullanımda ise cpu ve ram ihtiyacınız olacak.
İyi cpu, yüksek ram ve iyi bir gpu ile uzun soluklu bir pc toplanabilir.
Seçimi ya da öneriyi yaparken bunlara dikkat edilmeli. PC'ye geçtiğimde uygun olabileceğini düşündüğüm sistemleri paylaşırım.
12400f+2060+h610m 12k yapıyor. Kalan 3k ile 4 tane parça almak zor. Varmı mucizevi bir öneri?İ5 12400f, rtx 2060 ve 16-32gb ram sizin için ideal olacaktır.
Özelleştirilmiş link attım. DüşünüldüFps değil FSP.
Bilgisayarı iyi bilmeyen bir kişi FSP'yi nereden bilsin belki de bütçesi yetmedi değiştiremedi.O zaman bir C4 lemi kullansın.Zaten kullanamamış da.PATLAMIŞ
Var, kampanya beklemek12400f+2060+h610m 12k yapıyor. Kalan 3k ile 4 tane parça almak zor. Varmı mucizevi bir öneri?
saniyesinde kapış kapış gidioyr hocam ben netten taksitle alacağım için yetişemem maalesefVar, kampanya beklemek![]()
Bütün kampanyalar öyle değil hocam. Bazıları günlerce sürüyor.saniyesinde kapış kapış gidioyr hocam ben netten taksitle alacağım için yetişemem maalesef![]()
PC Hocası Gaminggen RTX 2060 sistemi mesela. Bol stoklu çok güzel bir sistemdi.Bütün kampanyalar öyle değil hocam. Bazıları günlerce sürüyor.
Eğer olmuyorsa 2. El olabilir ya da kart kampanyası beklenir.
Olmaz diyenlere aldırış etmeyin, oluyor![]()
Katılıyorum, bunun gibi sürekli kampanyalar var ki 40 serisi sonrası 20 ve 30 serisi eritme kampanyalarını görün sizPC Hocası Gaminggen RTX 2060 sistemi mesela. Bol stoklu çok güzel bir sistemdi.