Arkadaşlar modart Intel olanını aldım ancak kasayı secemedim yani yanında gelecek olan kasa ile kurucam odam genel olarak serin ve PC yi çok zorlayan oyunlarda oynamıyorum csgo vs oynuyorum sıkıntı olurmu sizce yeni kasaya geçmem gerekirmi
Kanka peki camını açsam sıkıntı olurmu odam baya bi esiyorKasa kullanılabilir ama mesh bir kasaya kıyasla sıcak çalışacaktır ve bütçe varsa bence değiştirilebilir.
Aynı dert bendede var itopya kasa değişimi yapmıyor sabahtan beri ekstra fan ariyorumKanka peki camını açsam sıkıntı olurmu odam baya bi esiyor
Ayrıca sipariş durumu sende ne yazıyor reisKanka peki camını açsam sıkıntı olurmu odam baya bi esiyor
Kanka peki camını açsam sıkıntı olurmu odam baya bi esiyor
Sipariş hazırlanıyor yazıyo knk sende aynımıAyrıca sipariş durumu sende ne yazıyor reis
Sipariş faturalandiriliyor yazıyor bu arada memleket Çanakkale miSipariş hazırlanıyor yazıyo knk sende aynımı
Evet canakkaleliyimSipariş faturalandiriliyor yazıyor bu arada memleket Çanakkale mi
Reis senin onerdigin fandan 2 adet sipariş verdim sence yeterli olur dimiÖn panel konusunu da isterseniz şu şekilde çözebilirsiniz. (Globalden alıntı)
Ön paneli söküyorsunuz, kendinize ön paneli kaplayan mıknatıslı toz filtresi yapıyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 5712Ekli dosyayı görüntüle 5709Ekli dosyayı görüntüle 5710Ekli dosyayı görüntüle 5711
Bende Çanakkale neresiEvet canakkaleliyim
Olur.Reis senin onerdigin fandan 2 adet sipariş verdim sence yeterli olur dimi
Esenler kanka sen nerdesinBende Çanakkale neresi
Devlet hastanesinin ora Park 17 evleriEsenler kanka sen nerdesin
Vaybe ilk defa gördüm forumda canakkaleliDevlet hastanesinin ora Park 17 evleri
Reis senin onerdigin fandan 2 adet sipariş verdim sence yeterli olur dimi
Bu arada sizin sistemde depolama M2 olarak anakarta takılı geliyor.Kanka peki camını açsam sıkıntı olurmu odam baya bi esiyor
Hocam bu sizin kasanız ise bişey sorucam USB girişi kaç tane var onu çözemedimÖn panel konusunu da isterseniz şu şekilde çözebilirsiniz. (Globalden alıntı)
Ön paneli söküyorsunuz, kendinize ön paneli kaplayan mıknatıslı toz filtresi yapıyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 5712Ekli dosyayı görüntüle 5709Ekli dosyayı görüntüle 5710Ekli dosyayı görüntüle 5711
1 tane zaten önde fan ile geliyorBu arada sizin sistemde depolama M2 olarak anakarta takılı geliyor.
Yani disk yuvası şu an için bir işinize yaramıyor. Üst kısımda da 2x 2.5" desteği var.
Eğer 3.5" kullanmayacaksanız disk yuvasını söküp ön panele toplamda 3 fan takabilirsiniz.