Modart m7'den Memnun musunuz?

Hamit12345@

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Selam Arkadaşlar,

Sistem eline geçen varsa memnun mu? bir sıkıntısı var mı yaazarsa sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

hsynn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
kardeşim ben kullanıyorum çok şükür şuanlık sorunum yok

hsynn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
icinde

hangi surum driverler kurulu ve csgo da test ettiniz mi bende sadece csgo da surucu zaman asimi tespit ettik hatasi veriyor
sadece cs go oynarken sorun olmadı silkroad + cs go aynı anda açıkken yaşadım sorun ve silkroadı tek oynarken bi hata verdi ama oyun devam etti

hsynn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
icinde

hangi surum driverler kurulu ve csgo da test ettiniz mi bende sadece csgo da surucu zaman asimi tespit ettik hatasi veriyor
ben anakartın modelini ve ekran kartının modelini nete yazarak kendi sitesinden son sürümlerini indirdim hocam ekran kartı sürümü de 22.7.1 şuan

turlikat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
GTA V oynayamıyorum sorun benim sistemdemi yoksa oyundamı bilmiyorum o yüzden yeni oyun indiriyorum bakalım yüksek ihtimal sorunun oyunda olduğu düşünüyorum zira internetim yavaş olduğundan dolayı çok kez durdurarak indirdim belki bundan dolayı oyun dosyaları sorunlu inmiş olabilir.

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Evet direk en başta bios guncelledim sonra format atip win 10 pro kurdum
Olmadi hic bi sekilde cozemedim arada donup kaliyor pc restart atmam gerekiyor Lanet gelsin ya iade de almiyolar tamire gondersem 1 2 ay sallayacaklar keske tek tek toplasaydim artik karti satip gtx1650 alacagum sorunlar devam ederse oldugu gibi cope atacam kasayi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri