ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Piyasada rekabet her zaman iyidir, herkesin kazanmasına vesile olur. Özellikle de biz kullanıcılar için çok faydalıdır.
Ama rekabet edilecekse bile her zaman saygı çerçevesinde olmalıdır. Birinin açığını aramak veya iftira atmak vs. hiç hoş değil.
Şimdi burada isim vermeye veya ___ yarışına girmeye gerek yok. Başka bir firma da zamanında bu tür hareketleri çok sık yapıyordu.

Mesela Levon'un bu paylaşımlarından dolayı ne PCH ekibi, ne de biz kullanıcıların herhangi bir kazancı veya bir kaybı olmadı.
Ama o kendi kendine anlamsız bir yarışa girmiş, sonucunda da tek kaybeden olarak hem kendisinin ve temsil ettiği markanın saygınlığını kaybedecek.
Bize göre hayat olduğu gibi devam ediyor. Yani yıllardır bu sektörde olan biri için garipsediğim ve tasvip etmediğim hareketler.

Muhtemelen buradaki yorumları da okuyacaklardır.
Bence Levon'un en kısa zamanda farkına varması gereken şey, ona bu forum sitelerinde veya YouTube yorumlarında "abi bu yaptığın hiç doğru bir hareket değil" yorumu yazan insanların çoğunun, onun oğlu yaşında insanlar olduğunu bilmesidir. Belki bunun farkına varmak, artık böyle şeyler yapmaması için bir şeylerin değişmesini sağlar.
Kendi kendine yaptı dediğiniz gibi. Ortada tatlı rekabette yok. Buradan çıkabilmesi için tek gereken aynı sistemi 10K ya satması , o da olmaz zaten hiçbir site bu kadar ucuza satmaz. Zaten sistem çıkarırken ModArt hedef alınarak da yapılmadı ama kendi kendine bir hallere girmiş. Orası da bir değişik.

Taner Abi ne kadar sabırlı bir adam. Dün sistem konusunda o kadar çok eleştiri ve tebrik oldu ki adamı her türlü eleştirdiler. Vatan Bilgisayardan adamın vicdanına kadar eleştirdiler ama Taner ağabey üslubuna hiç bozmadan olgunlukla cevapladı hepsini.
Valla öyle orayı da tebrik etmek lazım. Normal eleştirilerin dışında sadece laf yapmak için biri yoruma 8 geçe aldım yazdı diye her yerden gelen insanlar yeni hesap açıp konulara ve yorumlara yazıp durdular. Ne kazandılar ? Hiçbir şey :D

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Taner Abi ne kadar sabırlı bir adam. Dün sistem konusunda o kadar çok eleştiri ve tebrik oldu ki adamı her türlü eleştirdiler. Vatan Bilgisayardan adamın vicdanına kadar eleştirdiler ama Taner ağabey üslubuna hiç bozmadan olgunlukla cevapladı hepsini.
Olması gereken bu hocam, karşındaki seni anlayabilecek potansiyelde değil üslubunu bozsan da saatlerce yazsan da duvar yani

apollonlykos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
dünkü vatanın 100stok olayı kötüydü birçoğumuz olumsuz yorum yaptık evet ama bunun taner abiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. adamın elinde olsa zaten sınırsız stok yapacak neden yapmasın. Doğrudan sallamayla yapması kötü olmuş.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
dünkü vatanın 100stok olayı kötüydü birçoğumuz olumsuz yorum yaptık evet ama bunun taner abiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. adamın elinde olsa zaten sınırsız stok yapacak neden yapmasın. Doğrudan sallamayla yapması kötü olmuş.
Kendi sistemi çıkınca göreceğiz kendi söylediğiyle kendini batıracak gibi. Bu fiyatlar çok daha iyi sistem yapsa bile (yapamaz) stok 40 50 olmaz falan gibisinden dalga geçmiş bakalım 500 stok yapacak mı.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Kendi kendine yaptı dediğiniz gibi. Ortada tatlı rekabette yok. Buradan çıkabilmesi için tek gereken aynı sistemi 10K ya satması , o da olmaz zaten hiçbir site bu kadar ucuza satmaz. Zaten sistem çıkarırken ModArt hedef alınarak da yapılmadı ama kendi kendine bir hallere girmiş. Orası da bir değişik.
İsterse 3090'lı sistem toplasın ve 7.000 TL'ye satsın. Piyasadaki tüm kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Edemeyecek.
PCH'nin sisteminin aynısını 5.000'e toplasın, 300 değil 3.000 kişiye satsın. Yine insanların ucuz sisteme ihtiyacı olacak.
Ekonomimiz belli, gençlerin durumu belli. On binlerce insan bütçesi yok, herkes iş arar gibi saatlerce uygun fiyatlı sistem arıyor.
Yani bu adamlar senin dediğin gibi 40-50 kişiye satmış olsa bile, satmış mı? Satmış. Çocuklar bilgisayar sahibi olmuş mu? Olmuş.
Yap abicim, sen de yap. Sen daha iyisini yap, 500 kişiye sat, 1.500 kişiye sat. Biz de diyelim "Vay be! Levon ne güzel sistem toplamış"
Benim anlamadığım şey, kaç yaşında insansın. İşine odaklanmak, insanlara fayda sağlamak, ucuz sistem imkanı sunmak sana yetmiyor mu?
Neden kimse sana bir şey dememişken başkalarına laf söyleme, iftira atma ihtiyacı hissediyorsun ki? Sana bir getirisi bile yok. Gereksiz hareketler.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
İsterse 3090'lı sistem toplasın ve 7.000 TL'ye satsın. Piyasadaki tüm kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Edemeyecek.
PCH'nin sisteminin aynısını 5.000'e toplasın, 300 değil 3.000 kişiye satsın. Yine insanların ucuz sisteme ihtiyacı olacak.
Ekonomimiz belli, gençlerin durumu belli. On binlerce insan bütçesi yok, herkes iş arar gibi saatlerce uygun fiyatlı sistem arıyor.
Yani bu adamlar senin dediğin gibi 40-50 kişiye satmış olsa bile, satmış mı? Satmış. Çocuklar bilgisayar sahibi olmuş mu? Olmuş.
Yap abicim, sen de yap. Sen daha iyisini yap, 500 kişiye sat, 1.500 kişiye sat. Biz de diyelim "Vay be! Levon ne güzel sistem toplamış"
Benim anlamadığım şey, kaç yaşında insansın. İşine odaklanmak, insanlara fayda sağlamak, ucuz sistem imkanı sunmak sana yetmiyor mu?
Neden kimse sana bir şey dememişken başkalarına laf söyleme, iftira atma ihtiyacı hissediyorsun ki? Sana bir getirisi bile yok. Gereksiz hareketler.

mükemmel özet ağzınıza sağlık hepsinin böyle olması lazım

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ya nedense böyle sistemler çıktıkça ya da herhangi bir youtuber yeni F/p sistem çıkarıcam deyince ben kendimi enayi gibi hissetmeye başladım sanki sistemleri 1 Tlye satıyolarmışta ben alamamışım gibi hissediyorum.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Ya nedense böyle sistemler çıktıkça ya da herhangi bir youtuber yeni F/p sistem çıkarıcam deyince ben kendimi enayi gibi hissetmeye başladım sanki sistemleri 1 Tlye satıyolarmışta ben alamamışım gibi hissediyorum.

Hocam rx6600 ü kasaya koydun , sen kenarda sessizce dur şimdi :)

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
@ugur.gozaydin bro biliyorsun forumun nezih ortamını seviyorum .
@OceanLaB hocanın da tepkilerini herkes biliyor . Gayet bu durumlarda efendiliğini bozmaz.
Hal böyleyken bu tarz iğneleyici paylaşım açmanın dahi yasak olması gerektiğini düşünüyorum.
Forumun nezih , kaliteli sohbet dönen , kavga ve tartışmadan uzak olması dileğiyle .
Başlığı açan arkadaş bildiğim kadarıyla levonla hocanın arası gayet iyi .
Biri birinden uyguna sistem çıkartınca daha çok izlenecek olsa daha çok kitle toplayacak olsa technopatı kimse takip etmezdi .

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
@ugur.gozaydin bro biliyorsun forumun nezih ortamını seviyorum .
@OceanLaB hocanın da tepkilerini herkes biliyor . Gayet bu durumlarda efendiliğini bozmaz.
Hal böyleyken bu tarz iğneleyici paylaşım açmanın dahi yasak olması gerektiğini düşünüyorum.
Forumun nezih , kaliteli sohbet dönen , kavga ve tartışmadan uzak olması dileğiyle .
Başlığı açan arkadaş bildiğim kadarıyla levonla hocanın arası gayet iyi .
Biri birinden uyguna sistem çıkartınca daha çok izlenecek olsa daha çok kitle toplayacak olsa technopatı kimse takip etmezdi .
Bende araları iyi diye biliyordum direksiyon setinde şaka şeklinde kapışalım gibi bir şey demişti Taner hoca bende bu konudaki paylaşımı gördükten sonra şaşırdım. Bence olması gereken iyi niyet buraya kadardı. İyi niyeti iyi sözlülüğü herkes kullandı sürekli abarttı geçti. Böyle şeyler yapanlara ban atacaksın artık. Başka anlamıyorlar. Sözüm bu konuya değil böyle sürekli abartarak kötü eleştiri yapanlara.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Ban atmaktan ziyade hocanın ve yönetici ekibin tavrı belli . Polemik olmasın diyorlar . Bu başlıklar kesinlikle forumu ileri götürmez tam tersi geriye götürür düşüncesindeyim.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ban atmaktan ziyade hocanın ve yönetici ekibin tavrı belli . Polemik olmasın diyorlar . Bu başlıklar kesinlikle forumu ileri götürmez tam tersi geriye götürür düşüncesindeyim.
Bende katılıyorum hocam, ban atmak sadece karşı tarafa haklı olduğu ihtimalini düşündürür. Başka platformlardan örnek vermek istemiyorum. Sağlıklı olanın, hastalıklı fikirleri olan insanların sindirilerek doğruya yöneltilmesi olduğunu düşünüyorum. Bir süre sonra ya ciddiye alınmayacak ya da görmezden gelinecektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri