Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz 700 TL bütçem var dediniz nasıl bütçenizi aşıyor ben anlamadım ki. Size bu fiyatlarda ürün önerdim. Bana net bir bütçe verin.
Eğer 700 TL ise sınırınız ve modem alacaksanız o zaman alabileceğiniz en mantıklı model ZyXEL SBG3300N 300Mbps - 660 TL bu ürün. Yok yine 700 TL bütçeniz var ve ağ genişletici istiyorsanız o zamanda önerdiğim ürünleri tercih edebilirsiniz yine bu bütçeye alabileceğiniz en iyi ürünler önerdiklerim.
Sizin bulduğunuz o ucuz ağ genişleticiyi alırsanız ve sorun yaşarsanız ben sorumluluk kabul etmem.
İlk başta belirttiğim gibi modem veya ağ genişletici adı herneyse bunlardan anlamıyorum onun için başlıkta modem tavsiyesi dedim yeni bir modem için 700 tl bütçe ayırdıgimi soyledim siz dediniz ki ağ genişletici yeterli. Bende var olan w9970 modemi için ağ genişletici arayışı içine girdim derdim evdeki wifi çekmeyen kör noktaları uzak yerleri çeker hale getirmek bunun için ag genişletici olarak 150-200 tl arası bisey ayırdım
Yani ağ genişletici için bütçem max 200 tl hadi 300 olsun sızın önerdiğiniz ürünler 500 liranın üstünde onun için bütçemi aşıyor dedim
Bu ürünlerin modemden bile daha pahalı olduğunu düşünmüyordum yukarıda bulduğum ürün 370 tl civarı indirme girdiğinde almayı düşünüyorum bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz onu merak ediyorum ben
Bu ürün: https://www.amazon.com.tr/dp/B07QWZTG7F/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_CmZGFb5TD0RMH
Bulduğunuz ürün PowerLine tamamen farklı bir ürün. Linkteki ürünün asıl amacı ethernet kablosu çekmeden priz üzerinde elektrik kabloları ile ağ başka bir odaya taşımak. Wifi için bu tarz PowerLine ürünler tercih edilmez.
Size önerdiğim TP-Link Deco ürünleri aslında Router ürünleri o yüzden pahalılar. Genelde modem gibi görünen Router 'ların yaptığı işlemi daha iyi yapan ürünler bu yüzden fiyatları pahalı. Aslında Wifi genişletici değil Router 'da almış oluyorsunuz. Örnek olarak Keenetic Giga AC1300 4x5dBi Cloud VPN Dualcore MU-MIMO Beamforming WPA3 Amplifier 2xUSB 5xGE SFP Fiber Mesh WiFi Router - 719 TL bu üründe modem özelliği olmayan amacı var olan modemin özellik eksiklerini kapatmak ve ağı ileriye taşımak için alınan bir cihaz. Size önerdiğim TP-Link Deco ürünleri de temelde bu ürün ile aynı. Anlatabilmişimdir umarım.