MODEM

Firaz Aygün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba geçende konuşmuştuk asus ac51 modem alacağım demiştim sizde önermiştiniz bugun gittim aldım modemi kurdum ondan sonra arayüz halletmeye calıstım internette bazı arkadaslar video olarak kurulum anlatmıs ama bazı seçenekler değişmişti ben yine hallettim kendimce ama arayüzde internet bağlandı olarak gözüküyor modem ışıklarına baktım sorun görmedim fakat bilgisayarıma bi türlü internet gelmedi internet erişimi yok diyor sonra eski modemi taktım otomatik olarak internet yeniden geldi benim ne yapmam gerek yardımcı olurmusunz

KS

Firaz Aygün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan iş yerindeyim sabah erkenden eve gidicem dediklerinizi yapıcam bu dediğinizi indirdikten sonra sorun çözülür mü?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Modem arayüzüne girip internet kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiniz mi? Bunu yapmadıysanız modem ağınızı tanımaz.

KS

Firaz Aygün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arayüze  giriş yaptım ayarlar olsun harfiyen herşeyi uygulandım arayüzde zaten internet bağlandı olarak gözüküyor ama bilgisayara internet gelmiyor internet erişim yok diyor sonra telefondan wifi üzerinden baktım isim gözüküyor baglanıyor ama erişim yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Modem arayüzünde kurulumu yanlış yapmış olabilirsiniz PC ile alakalı değil durum. Kullanıcı adı ve şifre işlemlerini ve kurulum adımlarını verdiğim bağlantıdan kontrol ederek tekrar edin ve öyle deneyin.

KS

Firaz Aygün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Youbede kurulumu anlatan cok  var cok denedim ama olmadı yarın eve gittiğimde arayüzü sıfırlayıp sizin dedikleriniz uygulucam inşallah olur arayüzü sıfırlasam sıkıntı olmaz dimi ve ilk olarak söylediğiniz programı indiririm sonra sıfırlarım arayüzü öyle denicem

yarın size tekrar mesaj atacagım teşekkürler iyi geceler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Beklemediyiz sorunçlar iki yöntemide deneyin sıralaması fark etmez. Ayrıca modem sıfırlamak sorun oluşturmaz.

KS

Firaz Aygün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Söylediğiniz işlemleri yaptım oldu ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim bişe daha sorcam arayüzde sinyah gücü olsun veya internet hız performans olsun ayarları var mı ?

cünkü eski modem kullandıgımda 2 oda ilerisi 1 cubuk çekiyordu asus ac51 modemde aynı sinyal veriyor bi fark göremedim acıkcası

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Modemin https://www.asus.com/tr/Networking/DSL-AC51/HelpDesk_BIOS/ bu bağlantıdan Firmware sürümünü güncelleyin. Sayfa 64 https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-AC51/TR12787_DSL_AC51_manual.pdf bu sayfada indirdiğiniz yazılım dosyasını nasıl güncelleme için kullanacağınız yazıyor. Telefon ile 5 ghz yada 2.4 ghz ağa bağlanabiliyorsunuz modeme bağlanırken bunlara bakın. 2.4 ghz daha stabil bağlanır ve güçlü sinyal aktarır ve duvarları daha iyi aşar ama uzak mesafe olmamalı.

Sinyal vs. gibi şeyleri izlemek için modem arayüzünden Spectrum diye bir bölüm var buraya bakabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri