Monitör açılmıyor ne yapacağım?

ananaskokusu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni bir kulaklık aldım Snopy Pinky SN-GX82 model. Kasa ve monitör açıkken yani bilgisayar çalışıyor iken kulaklığı takıp kullanmaya başladım bir sorun olmadı. Lakin gece uyuyacağım vakit bilgisayarı kapattım ve ertesi gün açmaya çalıştığımda kasa açılıyor ama monitör açılmıyor monitörün mavi ışığı yanıp sönüyor. Bu daha öncede Rampage stormy kulaklığımda olmuştu sırf böyle oldu diye iade etmek zorunda kalmıştım. Bunun neden böyle yaptığını bilmiyorum acaba benim bilgisayarım mı kaldırmıyor bu kulaklıkları eğer öyleyse yaptırmaya götüreceğim bilen birileri yardımcı olabilir mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
RE: MONİTÖR AÇILMIYOR NE YAPICAM

3.5mm JAK girişli bir kulaklık kullanıyorsuz. Bu ürünün genel sisteme bir zararı olamaz çünkü çalışmak için gerekli akımı bilgisayardan çekiyor. Windows odaklı bir sorununuz olabilir. Yada sisteminizde sistemde bir statik yada parazit akım olabilir. Sistemi kapatıyorsunuz gece bekliyor sonra açılmıyor diyorsunuz. Size ilk tavsiyem sisteme gelen elektriği kesin ve monitörün fişini sökün. Sonra görüntü kablosunu ters takın yani ekran kartındaki ucunu monitöre monitördeki ucunu ekran kartına. Daha sonra BİLGİSAYARDAKİ STATİK ELEKTRİK NASIL BOŞALTILIR bu konudan statik elektrik boşaltma talimatlarını uygulayın ve sonrasında bağlantıları yapıp tekrar açın sistemi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri