Öneri Monitör Alacağım Tavsiye?

KS

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Güzel monitör aslında ama 1080P için 27" biraz büyük gelebilir , genelde önerilmez. Benim önerim aşağıda ki monitördür. Hem AMD hem Nvidia uyumlu Adaptive SYNC olması da avantaj.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
G24F-2 Uzun süredir görmemiştim. Bir ara sürekli öneriyorduk ama satıştan kalkmıştı galiba ve yerine Dell önerilmeye başladı. SS IPS ve 180Hz OC olması sebebi ile seçilebilir ama Nvidia kart kullanıyorsanız Adaptive Sync olması sebebi ile Dell alın derim.

fabata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Görüntü araçlarında tüm dünyada kabul gördüğüne inandığım 2 ana marka var bunlar samsung ve lg samsungun ürünleri fiyat olarak çok uygun olmasa da kaliteyi hissettirirken daha çok iş ve izleme üzerine ürünleri var buna karşılık lg nin ürünlerinde hem izleme hem iş hem oyuna yönelik daha geniş bir yelpazeniz oluyor
Bir süre önce de 3 bin tl ye 27” lg ultragear 144/1 ekran alarak ihtiyacımı karşıladım oyuna yönelik ihtiyaçlarımı da izlemelere yönelik ihtiyaçlarımı da çözdü büyük oranda pivot alçaltma yükseltme özelliği de yanında geliyor ve monitörlerin göz sağlığınızla doğrudan ilgili olduğunu da unutmayın.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
FPS oyuncusuyum 27 inç dell kullanıyorum gayet memnunum

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
488
fullhd alıcaksan 24 den yukarısı bence buyuk gelıyor 24 tam i,deal boyut