Monitör bile taşımayı beceremeyen "kargocular"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Kasım ayında aldığım LG 22 MK H monitörüm elime ulaştığında kutusunda delik olduğunu fark ettim sonra da montiörde darbe olduğunu :D hemen sinerjiyi arayıp durumu bildirdim 1 saat içinde kargo merkezine götürrüsem sorun olmayacağını söyledi bende gittim hızlıca. Orada çalışan "kargocular" da 30 dakika içinde getirmem gerektiğini söyledi :D sonra kargomu inceleyenlerden biri küçük bir darbe zaten ne olacak filan bile dedi. Sinerjiyi yeniden aradım sesinden yanlış anlamadıysam Furkan abiydi sanırım o konuştu filan yok yani kadın tutanak tutamam diyor. En son da furkan abi burada ki şubeye göndersinler burada tutulacak tutanak dedi neyse ki kurtardık. Aynı günde amazona monitörün 600 tl olduğunu görünce oradan almak istedim ve aldımda Kolay Gelsin firması sağolsun sapasağlam teslim ettiler. Diğer  bozuk gelen kargo da 6 ay evet tam 6 ay sonra iadeyi yaptı.  Yaptıkalrında aynı monitör 1000 tl olmuştu :d. Dün de arkadaşımın aldığı Hp 22x monitör hasarlı geldi. Bakalım böyle böyle nereye kadar gidecek keşke şu firmalara bir denetleme gelse de işini özensiz yapanlara cezai işlem uygulansa. Belki daha az yaşanır. Herhalde herkes 1 kezde olsa kırık olarak almıştır monitörünü.  Birde iade edemeyenleri düşünemiyorum bile. Adam bana küçük bir darbe sonuçta ne olacak demişti çünkü :d

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yaşadığınız sorunu sonunun geçte olsa sonunda çözülmesine sevindim. Gerçekten şu kargo firmalarına bir düzenleme ve yaptırımlar gelmeli. Ülkede gerçekten iyi bir kargo firması bulmak bu kadar zor olmamalı.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yaşadığınız sorunu sonunun geçte olsa sonunda çözülmesine sevindim. Gerçekten şu kargo firmalarına bir düzenleme ve yaptırımlar gelmeli. Ülkede gerçekten iyi bir kargo firması bulmak bu kadar zor olmamalı.

Keşke Kolay gelsin sadece Amazon ile çalışmasa. Amazon kargo sorununu anlamış olacak ki kendileri özel sirket ile çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri